NU ÄR DEN SLÄPPT!

Låten vi hajpat, följt, tjatat om och förälskat oss i hela den här våren är äntligen här – det handlar förstås om Baba Stiltz Can’t Help It. Vi är övertygade om att det här är sommarens, ja kanske, årets låt. Vi kommer spela den varm hela sommaren på Lydmars uteterass, taket ovanför Gondolen, f12 – ja, överallt.

Så lyssna in er så kan vi ha allsång i sommar tillsammans <3

 

 

Woop woop!

 

xx

Josefina

Laika

Tjoho!

Imorgon utlovas 26 grader och sol i Stockholm!!! Nu måste sommaren vara här, eller? Haha, så roligt att vi i Sverige är EXPERTER på att prata, analyser och diskutera väder. Men det är väl ändå inte så konstigt eftersom vi lever i ett land som kan ha fyra årstider på en dag? Nåja. Sol imorgon och till det kommer även det magiska beskedet att vi spelar på Laika mellan 21.00-01.00!!! Vi bjuder på ny house och mjuk techno vilket ni inte vill missa! Ses imorgon.

Kärlek,

/ Anita

Åre Sessions #1

Hej gullisar.

Vi är tillbaka från Åre där vi hade det helt magiskt. Vi tog massa bilder med engångskamera som vi självklart kommer dela med oss av här men det kommer lite senare när vi hunnit framkalla :)

Här är lite bilder och sammanfattning av vad vi gjorde.

DAG 1

14.15 Festivaltåget lämnade perrongen på centralen. Jag (Josefina) var alltså där två minuter innan. Det här med tid och framförhållning har aldrig varit min grej haha. Men väl på plats på tåget var det superhärlig stämning. Världens bästa gäng hade samlats i Luger-vagnen och det tog inte lång tid innan det delades ut ölbiljetter och folk började härja i bistro-vagnen. Jag var dock inne i jobb-mode fram till att mitt 4g på mobilen på allvar tvingade mig sluta maila och jag fick fokusera på resan.

16.25 Solen skiner på oss genom SJs täta tågfönster och Norrlands Guld ljusflaskor skakar på borden medan vi rör oss norrut över landet. Att åka tåg är ändå härligt tänker vi och laddar inför att vi ska spela på tåget mellan 20 – 21.30.

20.00 Högtalaren hackar. Vi kan spela 30 s så blir det tyst 2 min. Men vad gör det. Vi spelar på, har världens mest toleranta dansgolv och världens bästa Erik som gör allt han kan med sladdarna. Men men, det ska inte vara lätt att spela på tåg.

22.00 Framme i fjällen! Hur magiskt vackert är det inte?

22.15 Anita känner sig nöjd med utsikten. Den är ju inte som över Stureplan som hon är van vid. Utan lite mer tom. Som tur är upptäcker vi att Åreborna börjat förbereda en brasa precis framför vår balkong. Vi var lite rädda att vi inte skulle få uppleva Valborg på riktigt. Men nu kände vi oss lugna.

22.30 MATKOMA efter att vi tryckt varsin pizza på Westins på Åre torg. Så mysigt! Efter det tar vi en drink på Dalboms på torget som bytt namn till Bom Bom. Oklar anledning. Vi blir förvånade över hur icke-skidiga vi är. Helt plötsligt inser vi att vi inte alls kan klä oss i nätstrumpbyxor och shorts på en plats där alla ser ut som de inte duschat på 10 år. Men samtidigt är stämningen härlig. Vi ger dock upp tidigt och laddar inför morgondagens superspelning i backen.

Del 2 kommer snart <3

KÅKEN

Imorgon lördag spelar vi på Kåken mellan kl 22-02!

Kom och stöka med oss!

 

 

Låt som KAN komma är:

 

 

xx

Anita & Josefina