September blues

Så kom hösten helt plötsligt bara dundrandes. Som tur var fick vi en härlig sommar, inte riktigt så varm som man kanske velat men ändå sådär ljus, ljummen och långsam. På sommaren älskar man ju glad studsig house men på hösten kan jag lätt fastna för det mörkare, dova och djupa.

Därför listade jag lite sköna september tunes i en playlist där alla känns sådär djupa, går i moll och får oss att gömma oss under täcket tills våren kommer tillbaka.

Missa framför allt inte TOKiMONSTA, sjukt cool tjej som är både DJ och producent från Kali. Kika in på hennes Soundcloud här:

Samt färska låtar från Four tet som snart släpper nytt album!

 

In och lyssna nu då!

 

Ha en fin tisdag/

Josefina

Sommarens topp 5 låtar

Sommaren har bjudit på många fina festligheter och framförallt inom musikväg. Har både letat i arkivet och blivit bjuden på otroligt mycket härlig musik. Nästa vecka inviger vi hösten med ett sjukt peppigt set på F12. Missa inte det! Nedan listar jag mina fem favoriter just nu som jag skrapat ihop denna sommar.

Sammy Bardot – Mexico (Lovefinger’s Barrio Edit)

Melé – Scouse Africa

Toydrum – God Song (Frank Wiedemann Remix)

Bjarki – This 5321

Johannes Heil – A2 (Exile 008)

XX

Anita

Post-Gagnef

Det är för andra året i rad som jag åker till Gagnef för enligt min mening en av Sveriges bästa festivaler. Utöver miljön, musiken och människorna. Här kommer en bildbomb av det lilla som togs.

Festivalens tappra brygga, som fick stängas ner ett antal gånger på kvällarna pga rasrisk, gick från sol och bad på morgonen till technodans på kvällarna.

När festivalen stängdes vid 03.00 öppnades “tennisbanan”, “pyramiden”, “technoplatsen” oklart vad det egentligen heter men där man trampar i samma takt från 03.00-06.00 med soluppgången i nacken.

Ensam stark

Vår fina Anna Wester, som bor i London, åkte äntligen med! Ren magi att ha henne som vän.

Världens bästa tjejer alltid techno-redo!

Hemlig spelning med José Gonzales – otroligt!

Nere i skogen – Wasteland

Förra årets gubbe som välkomnade alla gäster in till området skrotades inte, han var med i år igen fast vid pissoarerna i skogen. Precis där han hör hemma.

En låt vi fattade mycket tycke för spelades ett visst antal gånger i vårt camp. Enjoy!

Plats nummer 26

I veckan kom Nöjesguidens senaste nummer ut och tydligen rankas jag och Anita på plats nummer 26 på den stora “utelistan” – dvs de som går ut mest eller iallafall syns och hörs mest i Stockholms uteliv. Vet inte om man ska skratta eller gråta över denna utmärkelse – haha. Det kan ju inte vara bra för levern men kul att vi märks och SYNS iallafall!

Ikväll kör vi på F12 terassen 00 – 03!

Kommer bli mycket ny härlig musik!

 

 

 

 

XOXO