Jenny & Vänner #153

I torsdags gästade vi musikpodden Jenny & Vänner. Vi fick välja ett par låtar som vi inspireras av just nu, vilket var supersvårt för det är ju så himla många låtar vi inspireras av och vi kunde ju inte ha med alla. Dessutom hade vi bara 12 timmar på oss att välja eftersom Jenny frågade oss bara dagen innan om vi kunde vara med. I och för sig har vi enats om att det var ganska skönt med kort förberedelse, annars hade vi kunnat grubbla på detta i flera veckor, hehe.

Vi har ju båda alltid fått väldigt mycket inspiration av just Jenny & vänner-podden. Deras gäster (och Jenny och Peter förstås) har alltid massa grymma tips på ny musik särskilt dansmusik och nya talanger. Vi kom även på när vi satt med Jenny att vi typ har samma musiksmak.

Här kan ni lyssna på avsnittet:

Låtlista:

  1. The Blaze – Territory

  1. Erick Cosaque/Voltage 8 – Bazouka (B2)

  1. Baba Stiltz – Are you mad? Cause I’m not mad..

  1. Ogris Debris – Lazy gun (Adesses version)

5. Isolée – Mangrove

xx
Anita & Josefina

Leave a comment