Sommarnyheter från Converse x JW Anderson


För er som följt Converse genom åren eller kanske till och med har koll på JW Anderson vet att detta är ett samarbete som pågått länge. Ett framgångsrikt sådant som inte har några planer att ta slut än.

Nästa samarbete i raden är TOY Collection. En kollektion som vi första anblick för tankarna till leksaker i stället för skor du faktiskt kan bära. En lekfull skapelse där JW berättar att han är, “på jakt efter det nya, det konstiga och det underbara”.


Kollektionen blir unik och annorlunda genom att JW valt att göra skorna i lackläder tillsammans med en kombination av texturer och färger.

Skorna släpps den 19 Juli på Converse.com och Tres-Bien.com!
Verkligen en underbar sommarskor som bidrar med färg och lekfullhet samtidigt som den är lätt att tvätta på grund av att den är gjord i läder. Kan det vara den perfekta festivalskon?


Kram
Anton

Kan Komono ha solglasögon för dig?


Komono är ett företag grundat i Belgien och som länge har gått lite under radarn för mig och kanske för er med. De har funnits sedan 2009 och grundades i andan av att leverera glasögon och klockor i ett minimalistiskt utförande. Det tillsammans med en snygg design och inspirerande färgpalett, vilket jag verkligen tycker de lyckas med. Design och kvalité till en bra pris. Framförallt en design som vanligtvis kostar betydligt mer!
Det är framförallt deras solglasögon som fångat min uppmärksamhet. De tar fram modeller i mängder av utföranden och färger men håller ändå en stilsäker nivå. Här kan du hitta allt från klassiska modeller till mer nutida “high-fashion” modeller vilket jag gillar. Ett plus är ju också att du inte behöver betala 2000 för ett par utan kan klicka hem ett par utan att kontot blir helt tomt. De erbjuder även optiska glasögon vilket är mycket praktiskt men inget jag än i mitt liv har någon erfarenhet av hur det fungerar. Men det kommer väl jag tvingas till så småningom jag med…
Klicka gärna in här och ta en kik över deras utbud!
Det är trots allt långt kvar på denna sommar och fortsätter solen skämma bort oss såhär lär du behöva ett par solbrillor till!

Kram på er!
Anton

Vilka badbyxor bör du bära i sommar?


Trots att vädret skämt bort oss i mängder redan så är det inte lika säkert att vi haft tid att ta ett dopp. De flesta har jobbat för fullt fram till nu eller kanske har alldeles för långt till närmaste hav eller sjö att en ledig helg inte räcker för att unna sig en havstur. Nu närmar sig dock semestertider eller så kanske du redan har gått på semester och då finns det absolut tid för ett bad.

Är stilen viktig allmänt?
Absolut och är den viktig på stranden eller klippan med?
Självklart!
Därför skall du inte i år med använda dina 3 år gamla solblekta badbyxor.

Vad är det då som gäller till havs?
Först och främst skall du släppa tanken helt på ett par surfshorts från t.ex. Quicksilver eller annan modell som ens nuddar ditt knä. Du måste absolut inte köra det trendigaste och gå på ett par obehagligt korta badbyxor men våga och testa ett par i alla fall, dessutom får du snyggare bränna!
Det finns mängder av märken och utförande och jag tänkte tips om några märken jag tycker levererar riktigt fina modeller!

Orlebar Brown

Solid & Striped

Sunspel

Nikben

Ron Dorf

H&M

Donald Glover (Childish Gambino)


Donald Glover eller Childish Gambino som de allra flesta känner han som.
Precis som många andra inom de kreativa världen är Donald skicklig och aktiv inom mycket. Han verksam som manusförfattare, skådespelare, regissör och framförallt som rappare. Hans musikaliska karriär är de ingen tveka om att den är framgångsrik där han bara för några veckor sedan släppte den omtalade monsterhiten “This is America”. En låt som inte kan gått någon förbi med en av de absolut bästa musikvideos jag sett! Skådespelarkarriären är även den ingen att skämmas över där han t.ex. deltagit i filmer som Spider-man och Magic Mike.

Det är inget faktareportage jag skall skriva om här utan tänkte hylla och visa upp Donald Glovers talang att regera framförallt den röda mattan på olika galor och filmpremiärer.

Donald på Emmys med statyeter med en av galans mest hyllade outfits. Nämligen i en Gucci smoking i årets färg, lila!

Här på premiären av “Solo, a Star Wars Story” bär Donald en röd kostym från Salvatore Ferragamo Fall 2018. Han adderar även lite edge i smycken samt knäpper upp skjortan en hel del vilket jag tycker han löser grymt bra, speciellt svårlöst på röda mattan.

Filmfestivalen i Cannes var det en mer avslappnad och retro inspirerad look från Gucci som gällde vilket är välidigt inne just nu. Retromodet syns överallt, både i nyproducerat, den ökade vintagetrenden och även inom sportvärlden.

Även detta tillfälle under Cannes filmfestival och han tycks ha en kärlek till Gucci eftersom även denna kostym är producerad av modehuset.

Till min favorit en brun Gucci kostym med bra passform, en rak byxa och en fin bredd på slagen. Det tillsammans med en grymt snyggt matchande V-ringad pullover.

Jag har vid flera tillfällen imponerats av Donalds sett att rocka de outfits han använder på diverse tillställningar. För alla, till och med kändisar så fungerar inte allt utan man kan lätt se utklädd ut. Vilket Donald verkligen inte gör!
Han bär upp allt han använder framför kamerorna så snyggt men till vardags är det inte lika bra och de tänker jag inte visa heller. Det främst för att de knappt går att hitta och för att de jag hittar är otroligt tveksamt…
Därför låter vi han regera den röda mattan och låter de vara så!
Inspireras av hans sett att våga och gör er grej av de!

Kram
Anton