Trenchcoat

Trenchcoaten är ett av de mest historiskt rika plagg som finns med sin födelse under första världskriget och som främst är förknippat med soldaterna i skyttegravarna som sägs namnsatt plagget. Trenchcoaten var under andra världskriget ett standard plagg i varje soldats utrustning men byttes tillslut ut mot nya produkter på grund av rörligheten. Från skyttegravarna till filmdukarna har lett till att trenchen nåt en ikoniskstatus och används idag av alla, allt från hipsters till ytterst skräddade personer. Det är verkligen ett plagg som passar till allt vilken still du än har och skyddar väldigt mot regn.
Idag finns det många olika typer av trenchcoats så jag kan garantera att ni hittar en ni gillar!


H&Ms studio kollektion 2016


De mest originella du kan hitta är såklart från klassiska Burberry


En kortare från H&M


En lite längre i skinn från Zara


Aquascutum


Oscar Jacobson

Anton

Leave a comment