New Black x Göran Kling

Streetwearmärket New Black med grunden i Göteborg är kända för att ha utmanat och förändrat streetwearkulturen i Sverige och ses idag som ett av de allra mest spännande märkena. Tillsammans med den lekfulle och ytterst skicklige designern Göran Kling har de tillsammans skapat en gemensam kollektion vid namnet Peace.
Göran Klings syn på att samarbeta med New Black:
– Jag har alltid gillat New Blacks designidé. Den är grundad i street-kultur och community med en tydlig omtanke om kunden samt hur varumärket påverkar sin omgivning. Det känns både modernt och sympatiskt. Jag blev därför väldigt glad när New Black frågade om jag var intresserad av att göra ett samarbete med dom, säger Göran Kling om samarbetet.
Göran Kling har sen tidigare skapat mycket uppskattade smycken som uppmärksammats runt om i världen och t.ex. synts på flera av världens främsta musikskapare.

Kollektionen utgår från namnet Peace och mycket av inspirationen är hämtad från 90-talets hiphopkultur.


Produkterna och resten av kollektionen hittar ni på Caliroots.se

Anton

Leave a comment