Du borde testa!


Jag har säkerligen sagt de innan och även om det inte är en speciellt omtyckt åsikt så säger jag de igen. Du får inte köra bara anklar och klaga på kylan… de går inte. Jag är nära på att jämföra det med att ha shorts i januari men kanske inte skall dra det så långt.

Jag har länge kämpat med att dra i mina strumpor för att göra de längre så att de inte skall åka ner och vecka sig. Dagligen har jag troligtvis snittat 10 uppdragningar tills jag äntligen tog steget till knästrumpan. Vilken lättnad! Den sitter perfekt hela dagen utan ansträngning, visar inte hud mellan byxa och sko och dessutom värmer varianterna i ull och kashmir väldigt bra i kylan.
Utbudet av knästrumpor är inte lika stort som den traditionella modellen när det gäller färger och mönster men i material finns det i ett stort antal olika, t.ex. ull, kashmir och bomull. Precis som övriga marknader finns det såklart olika tillverkare som erbjuder knästrumpor i olika prisklasser och kvalité.
Här nedan kommer 3 märken i 3 olika prisklasser som jag rekommenderar er!


Pantherella är en traditionell brittisk strumptillverkare. Företaget har funnits sedan 1937 och har sedan 1945 fokuserat fullt ut på just strumpor och vilket erkännande de fått!

Falke vet ni säkerligen redan vad det är. Det tyska företaget har en stark plats på marknaden och gott om återförsäljare i Sverige!

John Henric grundades 2008 i Lund för att förse svenska män med accessoarer i bra kvalité till ett bra pris.

Ni kommer inte ångra er!
Anton

Leave a comment