Utför ditt nyårslöfte snyggt!

1.Satisfy Running 2.Satisfy Running 3.Adidas 4.Your Turn Active 5.Nikelab 6.Gymshark 7.Your Turn Active

Nytt år och nya löften, vilket till 99% brukar betyda att du skall börja träna mer och äta bättre. Något som absolut hjälper för att få igång motivationen till att gå till gymmet eller ta sig ut i löpspåret är nya träningskläder.
Att klä sig funktionellt samtidigt som du klär dig snyggt är något som verkligen växt de senaste åren. Det tillsammans med att sportswear samtidigt också blivit trendigt har lett till att just utbudet av träningskläder ökat. Idag skulle du enkelt kunna köpa och klä dig i plagg till vardags som helt producerats för träning.
Framförallt är det märken som Adidas, Nike och Puma som leder denna utveckling framåt men det gör också att andra märken vågar satsa eller grundas.

Kört hårt!
Anton

Leave a comment