Ett år äldre efter en weekend i London!


Två nya tentor närmar sig med stormsteg och min fruktan för dessa är stor! Vad passar då inte bättre än att fly till London en weekend? och dessutom passa på att fylla 23 år!
Det är verkligen aldrig fel att packa väskan och dra sig till flygplatsen en torsdag för att få sig en helt stressfri helg i en helt annan miljö. Att även min födelsedag inträffar just under denna helgen var något jag faktiskt kom på efter att vi bokat resan och att fira sig själv någon annanstans än hemma var både stresslöst och njutbarare. Så nästa år kanske de blir att dra sig iväg vid samma tid igen!

London då, en stad jag aldrig besökt och det ångrar jag nu! En stad jag verkligen uppskattar. Det allra mesta går att få tag i, fin miljö med blandning av nytt och gammalt och även mycket trevlig befolkning.
Jag var i huvudstaden med två klasskompisar så ni kanske kan gissa att just kläder var ett stort fokusområde under helgen. London kunde verkligen leverera ett brett och djupt klädutbud. Där den kanske främsta anledningen till de är Dover Street Market men också på grund av att i princip varenda varumärke har sin flagshipstore i staden vilket ger en allt från just de märket!
Det är inte bara en bra stad att fylla år i rent upplevelsemässigt utan även en bra stad att köpa sig födelsedagspresenter och det gjorde jag kan jag lova! Mer om det kommer i senare inlägg!
Trots vårt kanske osunda beroende av just kläder lyckades vi få syn på några av Londons landmärken, så som Buckingham Palace!

Anton

Leave a comment