Det enda plagg ni behöver i sommar är bowlingskjortan!


Kan vi nu äntligen säga att våren är här?
Jag tror faktiskt det även om jag aldrig skulle lita på Gud när det gäller hans val av väder i Sverige!

Med vårens ankomst kommer äntligen inspirationen till att köpa nya goa plagg tillbaka igen och då vill jag framförallt tips om bowlingskjortan! Många av er såg säkert skjortmodellen vid flertal tillfällen förra året och några kanske införskaffade sig en. I år kommer inte den trenden dippa utan istället öka. Skjortan går att köra till kostym, casual i staden eller till stranden och dessutom går den att köra som en overshirt över t.ex. en t-shirt eller en hoddie!
Här kommer några av mina favoriter!

Acne Studios

Universal Works

Uniqlo

These Glory Days

The Gigi

Mfpen

Stussy

Kram
Anton

Leave a comment