Jagad med en kamera runt Marstrand


Du kanske såg i höstas bilder när jag agera Björn Borg till 110% och fotades av min käre vän och fotograf, Gustaf Peterson.
I söndags på självaste påskdagen packade vi väskorna och drog oss ut till Marstrand för ny photosession. Att vara modell är inte alltid så gott man kan tro. Solen lyste men det var vinden som hade greppet om oss och att klä på sig extra kläder var det ingen tanke på. Vi kämpade på och med Gustafs skicklighet blev bilderna riktigt bra!

Det är ett väldigt roligt och utmanande uppdrag att modella. Att försöka sträcka på sig, stå i rätt vinkel för ljus, de ansiktsuttryck som krävs och att samtidigt trots väder se oansträngd ut. Men man utvecklas även där precis som man försöker snappa upp de Gustaf gör med kameran!
Följ Gustaf på hans Instagram för mer kameramagi!

Kram på er!
Anton

Leave a comment