Svenska Sneakersnstuff samarbetar med Converse!


Den svenska streetwearkungen sneakersnstuff tar nu ännu ett steg i sin redan framgångsrika resa. Första butiken öppnades 1999 på Södermalm i Stockholm. De var snabba med att satsa på E-handel och har tack vare det fått flera fina priser, som t.ex. årets butik!
Sneakersnstuff erbjuder de absolut senaste och mest hypade skomodellerna tillsammans med ett starkt streetwear utbud. Butiker finns idag i några av världens främsta modestäder så som Paris, London och New York.

Sneakersnstuffs nästa uppdrag blir nu ett samarbete med Converse. Kollektionen är starkt influerad från det klassiska camouflagemönstret. Som Erik Fagerlind (butikens medgrundare) säger: ”Camouflagemönstret har alltid spelat en viktig roll inom mode och streetwear”, han berättar även vidare om processen: ”Vi ville lyfta fram trycket genom att sy ihop läderbitar i en utdragen, onaturlig process. Vi tror inte på genvägar. Det är inte mode. Samlingen är genomgående, genuin och håller en hög hantverksnivå”.
Kollektionen innehåller två specialdesignade Converse Onestar modeller, en GORE-TEX-jacka, en långärmad Essentials-tröja samt en T-shirt.
Samarbetet släpps hos Converse och Sneakersnstuff den 12e april!

Kram
Anton

Leave a comment