Bakfulltsnygg med Nufferton

En av svenskarna mest illamående dag är återigen här!
Valborg är för de allra flesta full med fest och trevligheter oavsett om du dragit dig till Lund, Uppsala eller samlat kompisarna på hemmaplan. Med det efterföljer tyvärr också en dag av slöhet och ibland kanske till och med illamående. Oavsett om du idag protesterar över något du älskar, ligger i soffan eller tar en återhämtningskaffe på stan vill du vara snygg utan att behöva klä dig i nåt obekvämt.

Där är stockholmsfödda Nufferton ett utmärkt val!
Jag har nämnt tidigare hur snyggt och även hur inne det är idag med set. Att klä dig i samma färg eller mönster från topp till tå. Nufferton erbjuder stilrena pyjamasar som fungerar lika snyggt under täcket som på stan oavsedd tidpunkt. Att glida runt på en dagsfest i sommar helklädd Nufferton är något ni kan räkna med från mig!

Ta er gärna tiden att besöka deras hemsida eller deras instagram för både grym inspiration och snygga pyjamasar!

Krya på er
Kram
Anton

Leave a comment