Hanna Järver

Just nu är bloggtempot inne i en så kallad formsvacka och det finns flera anledningar till det. Den främsta är min oförmåga att börja plugga i tid inför tentor och inlämningar så nu sitter jag här och svettas. I alla fall så var jag och ett gäng kompisar på min nya favorit förra veckan, Hanna Järver. Har ni inte hört denna vackra stämma bör ni klicka in här omgående!


För exakt en vecka sedan samlade vi ihop ett gäng kompisar, käkade pizza, drack öl i gräset och bara njöt av de väder som äntligen nått Sverige. Senare bar de av till Oceanen på Stigbergstorget, jättemysigt ställe för er som inte haft vägarna förbi. Där väntade konsert med Hanna Järver och hon gjorde mig inte besviken, verkligen svingrym!

Hon kommer spela vid fler tillfällen i Göteborg i sommar t.ex. på “P3, älskar Göteborg” på Trädgår´n. Rekommenderar er starkt att gå dit!

Snart blir jag bättre på att uppdatera igen, lovar!
Kram
Anton

Leave a comment