Hur f** klär man sig i denna värme?


Ja hur klär man sig när det är 25+ och man har en garderob som är anpassad efter max 5 sådana här dagar om året?
Jag är inte helt säker på att jag kan svara på den frågan… speciellt inte om man ser till mina problemfyllda klädval de senaste morgnarna. En sak jag börjat lära mig iaf är att jacka inte behövs oavsett om det bara är en jeansjacka. Jag skall i alla fall nu försöka tips er hur man klär sig snyggt oavsett om du är styrd av jobbets regler eller om du får välja helt fritt.

Det absolut skönaste man kan välja är absolut shorts och t-shirt och det är verkligen ett segment som hela tiden blir bättre och bättre på marknaden. Precis som många andra regler så är “shortsregeln” en riktlinje som bryts allt mer och varför inte. Trots att jag fortfarande har svårt att känna mig helt hemma i de.


Vill du inte ha shorts eller kanske inte får för chefen så är linnebyxan ett utmärkt val och detsamma gäller alla linneplagg. Ett oerhört skönt material som andas bra och inte binder värme. Gillar ni inte att materialet skrynklar ihop sig, leta plagg med linne blandat med bomull det hjälper att hålla det slätt.

Byt jackan mot en skjorta som du istället för att bära traditionellt kör på ett mer avslappnat sätt, alltså som du brukar göra med din jacka. En t-shirt eller pike och skjortan över det med en, två eller kanske inga knappar alls knäppta.

Till sist. Har du inte släppt dina tighta jeans eller andra bomullsbyxor är det dags nu. Ökar du vidden på byxan så gör det att det blir luftigare och då kan du faktiskt rocka ett par jeans i 25+ plus. Trust me!

Här kommer lite plagg som gör dig både snygg och svalare!

Acne Studios
l´homme rouge
Broadway n Sons
Oscar Jacobson
Mango
Our Legacy

Sola vidare på er och sänk några birk!
Ciao

Leave a comment