Första skolåret klart, det firas med Barca!

Äntligen var sista tentan gjord och första skolåret därmed avklarat, (om nu tentan blir godkänd). Det är just på grund av det som bloggen blivit lidande. Ibland får man tyvärr prioritera bort för att klara av de viktigaste.

I augusti var jag väldigt tveksam till om det här skulle vara en utbildning jag trivdes med eller om ens studera var min grej men jag ångrar absolut inte att jag tog det steget. Ett år fyllt med mängder av kunskap och erfarenhet men framförallt nya vänner och massor av roligheter! Det absolut bästa med en textil utbildning är att det varvas teori med praktiska föreläsningar. Det får mig både mer aktiv och ger en bättre förståelse då du får förklaring bakom samt får se exakt hur det går till i praktiken. Här kommer några får bilder från året!

Efter skolan var det ingen vila hemma. Utan direkt på packningen för att sedan 1 dag senare dra till Barcelona, där jag befinner mig nu. Anledningen bakom denna resa är att min mor fyller 50 den 8 juni men den var behövlig för mig med efter den sista tiden i skolan.

Jag har aldrig vart i Barcelona tidigare och måste erkänn att jag allt för ofta känner mig lite lost, men en dag innan resan är över kanske jag kan navigera. Mitt intryck hittills av Barcelona är goda, en äldre stad blandat med nytt där gator och stränder hålls rena vilket gör mycket. Mer får ni höra när jag kommer hem!

Kram på er, ciao!
Anton

Leave a comment