Nästa års trender enligt Virgil Abloh och Kim Jones


I slutet av förra veckan var det dags igen för den allra hetaste modeveckan, Paris Fashion Week! Trots att otroligt många märken i världsklass visar upp sig så var det män som stod i fokus. Två män som är bland modevärldens mäktigaste om inte de två mäktigaste. Virgil Abloh som gör debut för Louis Vuitton. Kim Jones som gör sitt första framträdande för Christian Dior och som kom just från Louis Vuitton. Veckan var upplagd för succé och jag tycker också att dem levererade!

Louis Vuitton SS19, Virgil Abloh

En kollektion jag uppskattade starkt! Det voluminösa modet ligger kvar även ett år fram. Det gör även trenden att klä sig i set eller i samma färgskala. En trend som kräver att man leker med siluetten för att få liv i sin outfit. Tillsist till Virgils kanske skarpaste talang skor och accessoarer. Tack vare Virgils intåg på Louis Vuitton så kan ni räkna med att skor, smycken, väskor, handskar osv. kommer äga modescenen den närmsta tiden.

Christian Dior SS19, Kom Jones

Även Kim väljer att använda sig av ton i ton, accessoarer och siluetter. Skillnaden är vad han vill uttrycka. Christian Dior är ett välkänt couturehus vilket Kim ville ha kvar i kollektionen samtidigt som han addera de idag trendiga sportiga. Han vill att det skall se dyrt och exklusivt ut. Vilket man kan se på materialen och de blommiga brodyrerna.

Kram på er
Anton

Leave a comment