Donald Glover (Childish Gambino)


Donald Glover eller Childish Gambino som de allra flesta känner han som.
Precis som många andra inom de kreativa världen är Donald skicklig och aktiv inom mycket. Han verksam som manusförfattare, skådespelare, regissör och framförallt som rappare. Hans musikaliska karriär är de ingen tveka om att den är framgångsrik där han bara för några veckor sedan släppte den omtalade monsterhiten “This is America”. En låt som inte kan gått någon förbi med en av de absolut bästa musikvideos jag sett! Skådespelarkarriären är även den ingen att skämmas över där han t.ex. deltagit i filmer som Spider-man och Magic Mike.

Det är inget faktareportage jag skall skriva om här utan tänkte hylla och visa upp Donald Glovers talang att regera framförallt den röda mattan på olika galor och filmpremiärer.

Donald på Emmys med statyeter med en av galans mest hyllade outfits. Nämligen i en Gucci smoking i årets färg, lila!

Här på premiären av “Solo, a Star Wars Story” bär Donald en röd kostym från Salvatore Ferragamo Fall 2018. Han adderar även lite edge i smycken samt knäpper upp skjortan en hel del vilket jag tycker han löser grymt bra, speciellt svårlöst på röda mattan.

Filmfestivalen i Cannes var det en mer avslappnad och retro inspirerad look från Gucci som gällde vilket är välidigt inne just nu. Retromodet syns överallt, både i nyproducerat, den ökade vintagetrenden och även inom sportvärlden.

Även detta tillfälle under Cannes filmfestival och han tycks ha en kärlek till Gucci eftersom även denna kostym är producerad av modehuset.

Till min favorit en brun Gucci kostym med bra passform, en rak byxa och en fin bredd på slagen. Det tillsammans med en grymt snyggt matchande V-ringad pullover.

Jag har vid flera tillfällen imponerats av Donalds sett att rocka de outfits han använder på diverse tillställningar. För alla, till och med kändisar så fungerar inte allt utan man kan lätt se utklädd ut. Vilket Donald verkligen inte gör!
Han bär upp allt han använder framför kamerorna så snyggt men till vardags är det inte lika bra och de tänker jag inte visa heller. Det främst för att de knappt går att hitta och för att de jag hittar är otroligt tveksamt…
Därför låter vi han regera den röda mattan och låter de vara så!
Inspireras av hans sett att våga och gör er grej av de!

Kram
Anton

Leave a comment