Kan Komono ha solglasögon för dig?


Komono är ett företag grundat i Belgien och som länge har gått lite under radarn för mig och kanske för er med. De har funnits sedan 2009 och grundades i andan av att leverera glasögon och klockor i ett minimalistiskt utförande. Det tillsammans med en snygg design och inspirerande färgpalett, vilket jag verkligen tycker de lyckas med. Design och kvalité till en bra pris. Framförallt en design som vanligtvis kostar betydligt mer!
Det är framförallt deras solglasögon som fångat min uppmärksamhet. De tar fram modeller i mängder av utföranden och färger men håller ändå en stilsäker nivå. Här kan du hitta allt från klassiska modeller till mer nutida “high-fashion” modeller vilket jag gillar. Ett plus är ju också att du inte behöver betala 2000 för ett par utan kan klicka hem ett par utan att kontot blir helt tomt. De erbjuder även optiska glasögon vilket är mycket praktiskt men inget jag än i mitt liv har någon erfarenhet av hur det fungerar. Men det kommer väl jag tvingas till så småningom jag med…
Klicka gärna in här och ta en kik över deras utbud!
Det är trots allt långt kvar på denna sommar och fortsätter solen skämma bort oss såhär lär du behöva ett par solbrillor till!

Kram på er!
Anton

Leave a comment