Lite tips på godheter du kan investera lönen i!

Skjorta: Neuw Denim Shorts: Broadway and Sons Skor: Axel Arigato

Tro det eller ej men snart är till och med juli slut…
Det underbara vi upplever just nu med sol dag in och ut är något vi verkligen inte vart bortskämda tidigare med.

Trots att löning innebär slutet av månaden och med de närmare höst så är pengar in på kontot just nu inte helt fel. Solen har ju trots allt en förmåga att dra en mot alla de fina uteserveringar som blomstrar med solen.

Har du dock vart lite smart och kanske inte ätit och druckit varenda slant eller kanske till och med byggt dig en semesterkassa. Då kanske det nu finns utrymme med den nya lönen att bygga på dagens garderob inför sommarens avslutnings månad.

A Day´s March

Filippa K

CQP

Tom Wood

Cos Store

Zara

Samsøe Samsøe

Ha en fortsatt underbar sommar!
Puss på er!

Leave a comment