Vilka badbyxor bör du bära i sommar?


Trots att vädret skämt bort oss i mängder redan så är det inte lika säkert att vi haft tid att ta ett dopp. De flesta har jobbat för fullt fram till nu eller kanske har alldeles för långt till närmaste hav eller sjö att en ledig helg inte räcker för att unna sig en havstur. Nu närmar sig dock semestertider eller så kanske du redan har gått på semester och då finns det absolut tid för ett bad.

Är stilen viktig allmänt?
Absolut och är den viktig på stranden eller klippan med?
Självklart!
Därför skall du inte i år med använda dina 3 år gamla solblekta badbyxor.

Vad är det då som gäller till havs?
Först och främst skall du släppa tanken helt på ett par surfshorts från t.ex. Quicksilver eller annan modell som ens nuddar ditt knä. Du måste absolut inte köra det trendigaste och gå på ett par obehagligt korta badbyxor men våga och testa ett par i alla fall, dessutom får du snyggare bränna!
Det finns mängder av märken och utförande och jag tänkte tips om några märken jag tycker levererar riktigt fina modeller!

Orlebar Brown

Solid & Striped

Sunspel

Nikben

Ron Dorf

H&M

Leave a comment