3 dagar i Stockholm


Vissa av er följer säkerligen mig på Instagram och då missade ni antagligen inte att jag var i Stockholm över helgen. En helt spontantripp ihop med 5 vänner där vi inte hade någonting planerat mer än att bara ha det gott tillsammans.

Dagarna blandades med olika aktiviteter så som shopping, barer, restauranger, museum och även Euro Pride som denna dag förgyllde staden. Vilken folkfest det var, så underbart att se och så fint att människor verkligen står för sig själva och gör sin grej!
Sådant gör mig både lycklig och hoppfull och det är något som verkligen bör uppmärksammas överallt i vår värld!

På bara 3 dagar i huvudstaden skall jag inte skriva en massa tips om vad ni borde besöka och inte. För att det finns det mängder med bloggare som gör de bättre än mig!
En butik jag dock rekommenderar är Örjan Anderssons butikskoncept “Ö till A”. En butik som erbjuder nya märkesplagg blandat med begagnat och kreation från nya “upcomming” designers. Det handlar om att vara genuin och att skapa något unikt. Mycket intressant och något jag tycker ni bör svänga förbi när ni har tid.

Min gode vän Elias som jag rekommenderade för något inlägg sedan var även med på denna resa vilket leder till kvalitetsfoton även denna gång!

Kram på er!
Anton

Leave a comment