Ett väldigt sent Way Out West-inlägg


Göteborgarnas största folkfest eller stockholmsveckan i Göteborg. Det finns mängder av smeknamn för festivalen Way Out West. En sak är i alla fall säker, det är Sveriges bäst klädda festival!
Jag har tyvärr inte fotograferat eller på annat sätt sparat bilder på festivalens bättre klädda. Årets mest trendiga plagg har nog aldrig varit så frekvent och så lätt förutspått. Magväskan prydde troligtvis 75% av alla besökares överkroppar men det är verkligen det perfekta festivalplagget.

Utan istället för att springa runt och dokumentera snygga besökare slappnade jag av till fullo och njöt av festivalens alla tillgängligheter tillsammans med vänner. Det underbara med WOW är att hela staden förvandlas till en enda festival. Det är inte bara Slottskogen, Bananpiren och andra av WOWs områden som det händer. Egentligen behöver du knappt köpa biljett utan du kan springa runt på avenyn, andra lång med mera och se artister uppträda på olika krogar.

Här kommer bilder från festivalen tagna av duktiga Josua Kärnbo!
Följ han på instagram för att se t.ex. mer från festivalen!

Brockhampton, Hiphopkollektivitet som imponerade absolut mest på mig!
Rekommenderar starkt att lyssna in dem på Spotify!

Leave a comment