Hur klär man sig under Way Out West?


Sveriges mest utseendefixerade och snobbigaste festival är återigen här!
Vissa har redan lagt dagar av förberedelse och har sin outfit klar, medan vissa fortfarande grubblar över hur de skall vara festivalens snyggaste!

Oavsett hur långt du har kommit i din planering eller om du ens bryr dig så är du säkert i beroende av tips och inspiration. Vad är det t.ex. som gäller detta år?

Style no.1 Less is more. Trackpants, enkel t-shirt (med tryck om man vill), solglasögon och kanske en axelväska. Enkelt och väldigt snyggt, minimalism när det är som bäst! Sedan varför skall man göra det jobbigare för sig än vad det redan är?

Style no.2 Matcha med kompis eller partner och släpp lös färg och mönster. Har du redan lagt mängder med tid eller bara allmänt gillar att experimentera så varför inte göra de med en vän eller partner. Ta er till närmaste second hand t.ex och matcha ihop två outfits och ni kommer garanterat rocka, speciellt om ni även släpper till med mönster i kläderna.
Eller lite enklare matchning såhär!

Style no.3 Mixa olika silhuetter! För att få mer liv och dimension i din outfit så våga mixtra med silhuetten. En större skjorta till ett par smalare byxor och tvärtom. Men även en större tröja eller skjorta med något tightare över som framhäver den större siluetten och som då ger volym.

Style no.4 Hängselbyxor och linne. Medan jag börjar få upp ögonen för linnet igen ser jag alltmer förakt mot de på sociala medier. Men kanske är det bara då man skall gå mot den stora massan?
Hängselbyxorna talar för sig själv, de är ju bara helt enkelt väldigt snyggt!

Style no.5 Klä dig i set! Något jag rekommenderat tidigare men de är ju bara så snyggt. De är inte bara jag som fastnat för det utan hela modevärlden. Välj en färg, ett material eller ett mönster och kör det från topp till så långt du kan!

Mitt sista tips!
Det absolut viktigaste är faktiskt inte att vara snygg och imponera utan att ha kul. Välj därför bort plagg, accessoarer, skor osv. som du är rädd över. Du skall kunna dansa, spilla öl och tåla regn utan att du direkt vill springa hem och tvätta dina värdefulla egendomar!

Ha en underbar festival!
Ses där ute!
Haj haj, Anton!

Leave a comment