Säsongens H&M Studio kollektion!


Min personliga favorit kollektion från H&M är äntligen här igen!
En kollektion i hög modemässig design och kvalité trots att det är från ett företag vars affärsplan är budget och “fast fashion”.

Säsongens damkollektion är inspirerad av twin peaks och 1950-talet. Uppsättningen består av flera lånade klassiker från den manliga garderoben tillsammans med kvinnliga statement-plagg. Stora delar av kollektionen är nätta och figurnära och går i färgerna brunt och svart.

Herrkollektionen är hämtad från en fin och svunnen tid nämligen skolan. Sportigt och preppy precis som det ser ut på USAs collage idag, men man har samtidigt adderat dagens “chunky”-trender för att få en mer unik skapelse. Kollektionen går i de klassiska “skolfärgerna”, svart, blått och brunt/beiget. I kollektionen finns flera klassiker så som duffeln, peacoat, yllebyxorna. Alla dessa med en blandning av retro och modernt. Färgerna som dominerar är just de du tänker på när du hör ordet skolstil, blått , svart och brunt/beige.

Kollektionen släpps den 6 september på HM.com och i HMs butiker!

Kram
Anton

Leave a comment