Höstens-/vinternstrender, Bruna toner!


Redan under våren och sommaren syntes jordnära färger så som beiget, brunt och grönt frekvent och den trenden fortsätter. Den fullföljs inte bara utan den ökar, men vad passar inte bättre under hösten än att klä sig i riktigt höstliga färger?

När jag blir rådfrågad av vänner, släkt eller kunder om vilken färg det är som gäller i höst så är det väldigt enkelt att för en gångs skull svara. Det är höstligare än på länge och de färger som gäller i modevärlden går hand i hand med de färger som naturen förvandlas i under denna tiden på året. Så kanske blir de en höst med mindre helsvarta outfits.

Det absolut snyggaste sättet att matcha dessa färger är tillsammans tycker jag. Ton i ton har trendat modescenen ett tag men de är riktigt fint och kommer fortsätta starkt. Vill du maximera denna style ännu mer så addera flera lager för att få ännu mer dimension och djup i din outfit. Skulle du däremot inte gilla eller känna dig bekväm med att klä dig från topp till tå i denna kulör så finns de mängder av färger som passar bra till. Enkla färger så som jeans, blått, grått, svart osv.

Jag i min nya bruna kostym!

Tres-bien x Crescent Down Works

Broadway & Sons

Adnym Atelier

Olive clothing


Stand Official

Eton

Human Scales

Batoner

Kram
Anton

Leave a comment