Mina nya basketskor!

Skovärlden och speciellt sneakervärlden expanderar mer och mer för varje dag. Nya varumärken dyker upp och traditionellt klassiska skobolag börjar göra sneakers. Detsamma gäller klassiska modeller som utvecklas och helt nya varianter designas fram.


Mitt nyaste tillskot i skogarderoben är dessa “basketskor” vid namn Lotus från Eytys. Jag fastnade snabbt vid den annorlunda designen där många klassiska delar har adderats för att få en mer chunkysneaker. Eytys förklarar själva att den är inspirerad av bergsvandring och 90-talets metal scen. Själv tycker jag att de även har en stark influens av basketskor men just i en mycket större dimension. Precis som de flesta andra Eytys skor är sulan i kork vilket gör att den formar sig bra efter din fot. Utsidan är gjord av skinn och nylon vilket gör de väldigt enkla att hålla rena.

Rekommenderar er att testa nya varianter, kanske är de “to much” på bild men i många fall är det en helt annan sak att ha dem på!

Kram
Anton

Leave a comment