Nu är äntligen H&M x Moschino kollektionen ute!


Efter ett halvår av nyfikenhet och spekulationer världen över visades äntligen samarbetet mellan H&M och Moschino upp. Visningen ägde rum på Pier 36 i New York och var starkt inspirerad av staden. Catwalken vimlade av supermodeller så som Bella Hadid och Naomi Campbell och inredningen var som hämtad från Times Square.

Det var inte bara i rampljuset som superkändisar syntes utan visningen lockade även besökare av dignitet. Vilket även visade sig i att Diplo stod för musiken under efterfesten.

Hur var då kollektionen?
Den var verkligen allt de som Moschino och Jeremy Scott är för mig, mycket. Stora prints, starka färger, bling bling och originellt. Det är också exakt så Jeremy förklarar sitt arbete,
– H&M-kollektionen är en gåva till mina fans och jag ville ge dem en kollektion som är mer Moschino än någonsin. Jag försökte få med alla de ingredienser man kan förvänta sig av mina kollektioner – cartoon couture blandat med en streetwear-vibe och mängder av blingbling för att skapa den rätta looken.

Personligen tycker jag om att se och studera design av denna kreativitet för de finns ofta ett stort budskap bakom. Skall man dock se till mode och bärbarhet så är jag inte lika förtjust. Visst det finns vissa plagg som jag absolut skulle vilja klicka hem men majoriteten är alldeles för mycket “fast fashion” och uppmärksamhetsjagande för mig.

Några av de plagg som fall mig mest i smaken var plaggen nedan:

Jacka och byxa

Hängslebyxa

Kjol och överdel

Kjol och överdel

Kollektionen släpps 8e november på HM.com och i utvalda butiker!

Kram
Anton

Leave a comment