Givenchy AW19 får mig att må bra!


Vinterns modeveckor för män börjar lida mot sitt slut för denna gång. Under just denna tiden på året eller rättare sagt under alla modeveckor, så får jag verkligen en uppenbarelse av hur många varumärken det egentligen finns. Skall jag försöka ha koll på de flesta stora varumärken så gäller det verkligen att kolla bilder varje dag, vilket kan bli för mycket ibland trots att det är väldigt kul.


Ett av de varumärken som chockade mig mest med sin visning var Givenchy. Sedan tidigare har jag aldrig haft någon relation till det franska modehuset och inte vart speciellt imponerad över deras kreationer. År 2019 var dock året då det skulle vända.


En kollektion jag inte såg komma och som verkligen passade mig i smaken. I stort är modevärlden påväg tillbaka till kostymen som jag nämnt tidigare. Näst intill varenda modehus har under vintern visat kostymer av olika slag, så även Givenchy. Det var en uppklädd men kaxig kollektion där silhuetterna fick mig på fall. Skarpa linjer, färg blandat med klassiskt svart, stiligt med influenser från streetwear samt bredare slag och byxor. Tillsist var min stora kärlek just nu en stor del av kollektionen, bootsen. Dem tillsammans med kostymskor.

Hade min plånbok vart betydligt större än vad den är idag vet jag exakt var mina pengar hade gått i höst. Istället är det där jag får hämta min inspiration nu och till hösten 2019.


Kram på er!
Anton

Leave a comment