Investera i en riktig Tote Bag


I och med att gränsen för vad som anses kvinnligt och manligt successivt suddats bort och att miljön börjar få den respekten den förtjänar, så har tote bagen fått sig en stabil plats i världen. Väskan som är en blandning mellan en plastpåse och handväska har blivit oerhört populär. Det har lett till att till exempel vissa butiker idag delar ut dessa istället för den klassiska plastpåsen eller säljer dem i sina butiker. En sådan sak är av de bra åtgärder som görs för vår miljö. Att byta engångsplastpåsar mot något som kan återanvändas.

Ett tips är att ta det ett steg längre både i miljöhänsyn men framförallt i hänsyn till stil. Idag har marknaden ett väldigt stort utbud i mängder av olika modeller och materialkombinationer. Istället då för att varumärken ska dela ut dem likt plastpåsar kan du istället som kund köpa en som du stolt kan spatsera runt med oavsett om du handlar, skall jobbet eller gymmet.

Hur skall man då tänka när man väljer att köpa en tote bag och skall man matcha den?
Just matchandet är det som är så bra med väskan, den funkar till i princip allt eftersom det finns en för alla stilar. Skall jag då tipsa om något att tänka på så är det att välja ut en efter den stil och färg du använder med mest frekvens. Ett exempel på det är att om du till vardags ofta är uppklädd så är en i skinn eller liknande material mitt främsta tips. Det för att den är både stilren men funkar superbra även till jeans och t-shirt.

Cos Store

Tiger of Sweden

Arket

Comme des garcons

Sandqvist

Michael Kors

Kram på er!
Anton

Leave a comment