En stilsäker outfit för våren


Kanske har ni redan sett influenser av det och till våren kommer det garanterat bli mer. Om inte annat är det ett starkt tips från min sida. Den klassiska countryside stilen, tänk dig hur stereotypen går runt på gatorna i delstaten Texas i USA blandat med en influens av en kille eller tjej klädd i färgglatt på Paris gator. Utgår du från det i vår är du hemma i mina ögon.

Precis som jag nämnde i det tidigare inlägget om Köpenhamn så är färg stort inför våren och sommaren. Som alltid tänker du men extra mycket säger modevärlden. Skjortor i en voluminös design i olika färger och mönster med några knappar för mycket uppknäppta. Ett par raka byxor som kan vara jeans, chinos eller kostymbyxor med helst ett par boots i mocka. Över din skjorta ser jag helst ett jacka som matchar byxan men gärna också en mocka- eller jeansjacka. Likt en av männen ovan som är från AMI Paris SS19 kampanj. Easy as that och du kommer vara snyggast på uteserveringen när de äntligen öppnar, vilket ser långt borta ut när man blickar ut genom fönstret idag.


Boots: Sendra Jeans: Our Legacy T-shirt: JW Anderson Jacka: Topman Handväska: Our Legacy
Kram Anton

Leave a comment