Ett varumärke som levererar färg och mönster till våren!


Daily Paper tar chansen och gör vad man egentligen borde göra under vår och sommar, klä sig i mönster och färg!

Daily Paper är ett holländskt företag som bildades 2010 i Amsterdam. Grundaren är av afrikanskt ursprung vilket genomsyrar hela varumärket tillsammans med hans intresse för samtidens mode. Det är just exakt denna estetik de är kända för. Att skapa kreationer som går med dagens mode samtidigt som de innehåller influenser från Afrika. Företaget är inte så representerat i Sverige men finns att köpa hos t.ex. Caliroots och hos mina vänner på Xpeditionen!


Varumärkets vår- och sommarkollektion är inget undantag från företagets grundord. Kollektionen går i linje med dagens mode och det går att se den afrikanska inspirationen i form av t.ex. hattar och färgkombinationer. Kollektionen är även inspirerad från den fjärde industriella revolutionen som nu pågår i Afrika.

Ni kan kolla in deras kläder noggrannare på deras hemsida som ni hittar här!

Kram Anton!

Leave a comment