Josefine Laul

Hej på er !!!

Hoppas ni alla har det väl nu in på semestern och sommarlovet, cuz I know I am! Har faktiskt varit duktig och tagit massa mobilbilder de senaste veckorna, men har inte längre tillgång till Photoshop och är helt clueless kring andra program / appar / onlinetjänster där det går att redigera bilder lite och göra fina collage typ? Om någon av er har koll eller tips på någon bra så SLIDE INTO MY DMS eller kommentarsfältet!

Förr förra veckan (?) träffade jag Josefin Laul (ni hittar hennes insta här) en snabbis. Josefine är alltså en fotograf från Stockholm men som är uppväxt i Göteborg, vi möttes upp vid hennes gamla hoods där hon spånat in en location och dessa bilder är alltså resultatet:

Ståtlig, stilig men också ödmjuk af

 

Still ödmjuk men liiite mer resting bitchface här mhmmm

 

“kollar in i direkt solljus men ja bryr mä intä”-vibe right here

 

Detta är lätt min favvo, älskar hur jag ser ut som en chic liten skolpojke typ ??? Eller typ en latina version av “Christine and the Queens” (obsessed med henne f.ö.) ??? also kolla vad SÖT min rumpa är !!!

 

*Försöker ta tag i håret men inser att jag klippt av allt*

 

Resterande bilder hittar ni i min portfolio här!

KRAAAM ❀

Att klippa hår och relationer ???

Hej igen Radar och tappra följare, long time no see!

Jag har inte varit aktiv här på mer än 6 månader, så himla sjukt – känns liksom som tiden gått så himla snabbt och långsamt på samma gång?

Under dessa månader har jag hunnit med en hel del, eller mycket har hunnit hända mig!

  • Jag har blivit korthårig?
  • Jag har blivit singel?
  • Jag har blivit kär?

Och nu är jag här. (sick rhymes)

Tänker att jag så småningom skriver av mig kring det nämnda, och gör ett mer ingående försök till att break the ice i detta tomrum till blogg… Just nu känner jag mig så nykläckt i så mycket men framförallt i faktumet att det är sommar och soligt och snaaart slut på studier på ett bra tag.

Förra veckan var jag och fotade för ett lokalt smyckesmärke från Göteborg som heter “LinnHolms” bestående av en suuuperfin tjej som gör suuuperfina smycken – här är några bilder från plåtningen kolla va fint!!!

I mitt esse – resting bitchface n’ lil’ smirk.

“Lookin 2 d right bcuz u left” nejmen ändå tuff?

Fnitter fia in the fleeesh, älskar hur busigt och tuffsigt mitt hår är här!

Har bara haft en plåtning innan denna med det nya korta håret så det är liksom lite extra pirrigt att se hur väl jag kan rocka nya frippan on camera!

Dessa två veckor har jag massa plugg att ta itu med, inlämning av labrapport denna vecka och två stycken salstentor veckan efter MEN SEN SÅ ÄR JAG REDO FÖR SOMMAR, OCH FÖR BLOGGEN!

Hoppas ni haft det gott under vinterhalvåret, och har det ännu goare nu i värmen!

KRAM ☆

Längsta månaden i mitt liv

HEJ *generad emoji* !!! Här kommer ett naket inlägg med hög kontrast i både bilder och kontext – en liten recap på denna månad då jag varken varit aktiv här eller någon annanstans ~

Senast vi hördes så trodde jag verkligen att jag var back on track och sååå redo att återgå till livet i cyberspace osv. men saker och ting går inte alltid riktigt som man tänkt sig! Min struliga mage och vidare hälsa har fortsatt sätta krockben för ca allt i mitt liv atm och jag har liksom fått kämpa med övergången av att gå från ett liv där jag alltid, oavsett vad som hänt, kunnat falla tillbaka på mig själv och min kropp – till ett liv där jag inte vet vad som händer med min kropp och vart jag har den längre?

(more…)

Halloween

Igår hade jag och Theo litet halloweenhäng i vår lilla lägenhet! Tog några snabba bilder med nya kameran, dock inte några bra på mig själv (utklädd till animekaraktären “Super sonico”) men lite suddiga mobilbilder finns uppe på min nya cosplay-instagram (@badorishia) om ni vill kika/följa mitt cosplayande ~

Lillo (utklädd i workwear) och Hedvig (utklädd till färgen rosa) i vår läskigt pyntade hall!!!

(more…)