Längsta månaden i mitt liv

HEJ *generad emoji* !!! Här kommer ett naket inlägg med hög kontrast i både bilder och kontext – en liten recap på denna månad då jag varken varit aktiv här eller någon annanstans ~

Senast vi hördes så trodde jag verkligen att jag var back on track och sååå redo att återgå till livet i cyberspace osv. men saker och ting går inte alltid riktigt som man tänkt sig! Min struliga mage och vidare hälsa har fortsatt sätta krockben för ca allt i mitt liv atm och jag har liksom fått kämpa med övergången av att gå från ett liv där jag alltid, oavsett vad som hänt, kunnat falla tillbaka på mig själv och min kropp – till ett liv där jag inte vet vad som händer med min kropp och vart jag har den längre?

(more…)

Halloween

Igår hade jag och Theo litet halloweenhäng i vår lilla lägenhet! Tog några snabba bilder med nya kameran, dock inte några bra på mig själv (utklädd till animekaraktären “Super sonico”) men lite suddiga mobilbilder finns uppe på min nya cosplay-instagram (@badorishia) om ni vill kika/följa mitt cosplayande ~

Lillo (utklädd i workwear) och Hedvig (utklädd till färgen rosa) i vår läskigt pyntade hall!!!

(more…)

Höstfest @ Vallgatan 12

Igår var det höstfest hos Vallgatan 12 och första gången jag “varit ute” på länge! Fick även tillfälle att testa min nya kamera som jag fick hem för några dagar sedan. En superfin Panasonic Lumix GX7 som verkligen är i det perfekta to-go formatet! Blev kär i denna kamera när jag för första gången träffade Isabelle Bååth som har en likadan! Är så himla glad att jag lyckades få tag i en, men som sagt är det en helt ny kamera som både jag och Theo försöker förstå oss på, så bilderna är… charmiga i sin nybörjarkvalité…!

Hade på mig ny jacka från New Black, väska från Marimekko och manchesterbrallor från Cords & co tillsammans med gammal Dir En Grey-bandtröja från 2007 som syns lite vagt under stickat D&G linne! Och favvobootsen från Henry Kole såklart!

 

Posé posé posé innan det var dags att springa till vagnen!

 

Det var supermycket folk på eventet vilket var sååå kul men blev ju lite extra ~blyg~ när det gälde att ta bilder så sökte mig till lugna ställena för att få lite content hehe… här ser ni alltså en del av nya tidningshörnan på Vallgatan 12!

 

Kvällens pinglor på bild dvs. Isabella och Theo, minus Sonny som sprang runt och fixade då han jobbade under eventet!

 

Fanns massa gott i både mat och drickväg, t.o.m en massör (???) på plats – så trevligt!

 

Jag och megababe Isabella (hennes blogg hittar ni här!).

Blev inte för sent då jag har både mage och skola att tänka på, men verkligen sååå trevligt att komma ut lite – och framförallt att träffa massa goa’ människor!

Inför veckan som kommer har jag en hemtenta i evolutionär psykologi att skicka in, men efter det är det i prinicip bara prepp inför Halloween som gäller! Så taggad!

KRAM! ♥

Break från cyberspace

Hej alla gulliga som hittat hit!

Det har snart gått en hel månad sen jag uppdaterade här senast – tänkte ge en liten recap på vad som faktiskt hänt under denna tid, både mindre roliga och roliga saker!

Så, för snart en månad sedan fick jag reda på att jag blivit med ett “milt magsår/mindre mild magkatarr” vilket med hög sannolikhet berott på underliggande stress som jag burit med mig i allt jag haft för mig det senaste (vilket är en hel del). Detta kom som en chock då jag verkligen inte trodde “lite stress” kunde “gå så långt” – Speciellt inte då jag verkligen älskar både min vardag och alla spridda projekt jag tar mig an. Men i och med detta besked fick jag tvinga mig själv att stanna upp och tänka på hur jag kunde gå vidare genom att kompromissa mellan vardag och kropp. Vill ju fortsätta göra så mycket spritt samtidigt som jag kan ta hänsyn till min kropp mer. Anyways, fick medicin som jag snart är färdig med, och efter att vilat och försökt planera om mitt “livs-approcah” typ, så mår jag verkligen bättre! Men har varit så otroligt trött det senaste i och med allt detta.

Sakta men säkert så tar jag plats i cyberspace igen – men denna gång med ett mer hälsosamt och strukturerat approach!

Några dagar gammal selfie, jag klädd i 50% cosplay, i träningsoverall från nya favvoserien “Boku No Hero Academia“.

(more…)