Filåt 2.0

Gu trodde verkligen jag skulle blogga sönder denna sommar men här är vi flera månader senare men ännu ett “long time no see”-inlägg, filåt! Efter en otroligt intensiv sommar på många plan är jag så himla taggad på höst och vinter tbh. Har kommit över summer flings, kommit underfund med att vara singel och precis börjat mitt tredje och sista år på min kognitionsvetenskapliga kandidat helt sjuuukt. Har även börjat extraknäcka på Filippa K här i Göteborg vilket känns sjukt kul men riktigt ovant – så alla ni gbg gullisar får komma in till FKÅhlens och be mig om stilråd! 8-)

För några dagar sedan träffade jag baby Klara (som också bloggar här på Radar) och tog några supersnabba bilder med analog-anda för Brixtol‘s insta – kolla vilken go’ tjej i höstens bästa kappa!

Mkt kaxig i höstsolen!

Men också mkt humble här ändå? Fast nästan lite “älskling måste du verkligen gå till jobbet?”-vibe? Blockar t.o.m. porten guuu

Kappan jag har på mig är modellen IAN i färgen navy och hittas på Brixtol’s herrsida. Är väldigt oaktiv överallt nu för tiden (förutom på min Instagram-story där jag går loss med no filter) MEN har lite gott och blandat på G. Håller fortfarande på och pysslar med cosplay och ska vara med i ett open-talk om just denna otroliga hobby inom snar framtid så stay tuned osv osv osv. Ta hand om er i höstkylan och se till att gotta er rejält med goa soppor och grytor cuz I know I am!

PUSS ❀

Music theraphy gal

Long time no see listor!

Tänkte att det var dags nu igen, speciellt när jag varit borta här ett tag – och vad recappar inte livet bättre än musik liksom?

Har inte Spotify som alla andra coola kids, har Apple music cuz that’s how extra I am. Men för detta inlägg tänker jag att jag kronlogiskt tar 10 st låtar från min personliga lista som har egna musikvideos OCH kör lite Bilddagboken-style genom att plocka ut min bästa quote ur varje låt!

(more…)

Josefine Laul

Hej på er !!!

Hoppas ni alla har det väl nu in på semestern och sommarlovet, cuz I know I am! Har faktiskt varit duktig och tagit massa mobilbilder de senaste veckorna, men har inte längre tillgång till Photoshop och är helt clueless kring andra program / appar / onlinetjänster där det går att redigera bilder lite och göra fina collage typ? Om någon av er har koll eller tips på någon bra så SLIDE INTO MY DMS eller kommentarsfältet!

Förr förra veckan (?) träffade jag Josefin Laul (ni hittar hennes insta här) en snabbis. Josefine är alltså en fotograf från Stockholm men som är uppväxt i Göteborg, vi möttes upp vid hennes gamla hoods där hon spånat in en location och dessa bilder är alltså resultatet:

Ståtlig, stilig men också ödmjuk af

 

Still ödmjuk men liiite mer resting bitchface här mhmmm

 

“kollar in i direkt solljus men ja bryr mä intä”-vibe right here

 

Detta är lätt min favvo, älskar hur jag ser ut som en chic liten skolpojke typ ??? Eller typ en latina version av “Christine and the Queens” (obsessed med henne f.ö.) ??? also kolla vad SÖT min rumpa är !!!

 

*Försöker ta tag i håret men inser att jag klippt av allt*

 

Resterande bilder hittar ni i min portfolio här!

KRAAAM ❀

Att klippa hår och relationer ???

Hej igen Radar och tappra följare, long time no see!

Jag har inte varit aktiv här på mer än 6 månader, så himla sjukt – känns liksom som tiden gått så himla snabbt och långsamt på samma gång?

Under dessa månader har jag hunnit med en hel del, eller mycket har hunnit hända mig!

  • Jag har blivit korthårig?
  • Jag har blivit singel?
  • Jag har blivit kär?

Och nu är jag här. (sick rhymes)

Tänker att jag så småningom skriver av mig kring det nämnda, och gör ett mer ingående försök till att break the ice i detta tomrum till blogg… Just nu känner jag mig så nykläckt i så mycket men framförallt i faktumet att det är sommar och soligt och snaaart slut på studier på ett bra tag.

Förra veckan var jag och fotade för ett lokalt smyckesmärke från Göteborg som heter “LinnHolms” bestående av en suuuperfin tjej som gör suuuperfina smycken – här är några bilder från plåtningen kolla va fint!!!

I mitt esse – resting bitchface n’ lil’ smirk.

“Lookin 2 d right bcuz u left” nejmen ändå tuff?

Fnitter fia in the fleeesh, älskar hur busigt och tuffsigt mitt hår är här!

Har bara haft en plåtning innan denna med det nya korta håret så det är liksom lite extra pirrigt att se hur väl jag kan rocka nya frippan on camera!

Dessa två veckor har jag massa plugg att ta itu med, inlämning av labrapport denna vecka och två stycken salstentor veckan efter MEN SEN SÅ ÄR JAG REDO FÖR SOMMAR, OCH FÖR BLOGGEN!

Hoppas ni haft det gott under vinterhalvåret, och har det ännu goare nu i värmen!

KRAM ☆