House of Dagmar x Vallgatan 12

Får så himla mycket feeling att blogga under kvällstid. Har mycket men mindre att göra i skolan för tillfället, men sommarlovet hänger verkligen i luften. Idag var det nästan 25 grader ute i Göteborg!

I onsdags gick jag på ett House of Dagmar event på Vallgatan 12 i Göteborg. Aldrig satt min fot där inne förens i onsdags, vilket är ganska märkligt då jag ändå gått förbi och hållt koll på dem i cyberspace.

Jag + färg = RARE sanning!

Hade på mig nya drömskor från Nike (AM97 i GOLDDD) och ny senapsgul drömklänning från House of Dagmars AW17 kollektion (som alltså firades in under kvällen) – match made in heaven (matchade till och med cavan)!

“:D :D :D”

Mäster-mingel fotograf Isabelle Båth levererar! I denna bild debuterar dessutom mitt leende här på bloggi – enjoy~

Levererar snygg x sneaky looks all the way.

Typ alla fina människor som var med ut förra fredagen var och minglade runt på eventet, så himla trevligt! Är en så sjukt hemma-kär och alldeles för bekväm människa – så att ha socialiserat typ varje dag i olika sammanhang dessa veckor är typ mer än vad jag gjort under hela vintern (har literally legat i ide lol)? Förutom en bio-date på söndag så tror jag denna helg kommer att spenderas hemma. Nästa vecka åker jag och hälsar på min familj i Eskilstuna!

puss & kram ♥

Leave a comment