Back in town

Har befunnit mig på utkanten av Göteborg i ca en vecka sen jag kom hem från Frankrike, då jag och Theo hundvaktat familjevovven Doris. Åkte dock hem till lilla lägenheten för någon dag sedan för att pyssla om blommor och cosplays.

Har gått in i en intensiv cosplaybubbla nu inför Närcon så gör inte mycket annat än att pyssla i isolation atm. Idag (om 30 min lol) ska jag in till stan och träffa Kimi för att handla in de sista detaljerna till vår gruppcosplay. Och ikväll ska jag sällskapa babygal DJ Therese på Boulebaren i Göteborg där hon ska spela kvällen lång från kl 21 (komsi gbg babes)!

Här får ni en snabb + söt liten selfie tillsammans med klumpig kamera.

Lil’ morning me klädd ny t-shirt från Collage Collection !

C’ya ♥

Comments

  1. Nook

    A simple and ineilltgent point, well made. Thanks!

Leave a comment