Aplace Magazine x Pearl Secondhand

Nu minns jag inte riktigt när det var men för max 2 veckor sedan (tror jag) så fotade jag för Aplace magazine och Aplace affär Pearl Secondhand som ligger i Hornstull. Det var extremt snabba puckar och jag hade 1 dag på mig att redigera sen kom tidningen faktiskt ut i torsdags så idag efter att jag fotat ett annat jobb så åkte jag förbi Bruno gallerian och plockade upp 2 ex. var jättenervös för att färgerna skulle vara åt h-vete pga fick ingen färgprofil att ställa in men det verkar ha klarat sig fint. Så kul att se sina bilder i tryck!  

De två snälla som ställde upp som modeller heter Ranya och Jens och sen hunden Tage! <3 Älskar den här bilden, tyvärr croppade de bort fåglarna och Tage i tidningen :(((

Stylisten hette Fiffi och det var hennes hund och hennes butik!

kolla gulliga!

 

det var fokus på höst och hornstull, tycker jag vi lyckades bra med

vi sågs vid 08 och var klara vid 16, ändå sjukt snabbt jobbat för 8 sidor bild och typ 6 looks var!

 

Tror detta var min favvo look, vill ha allt, ink äpplena!
Glöm inte kolla in tidningen i tryck på Aplace :))))
Puss!

Frieze Artfair 2018

Anledningen till varför jag åkte och hälsade på mina systrar just förra helgen var för att det då var Frieze artfair, så jag kunde passa på att gå på den i samma veva! Frieze är en jättestor konstutställning som äger rum en gång per år i London, de bygger upp ett jättestort tält i Regents park som utställare från hela världen samlas under. Jag och Siri gick dit på lördagen precis då de öppnat. Redan då var det smockat med människor, trots att det spöregnade ute.

det var så himla stort där, och konst precis överallt. Vi gick sixsack mellan allt i ca 2 timmar men tror vi missade massor ändå. Vår syster Clara var där lite senare och hon fick syn på de rosa klädda security vakterna som promenerade omkring, vilka jag och Siri missade helt.

jag fotade massor, visar inte allt pga för mkt, men det mesta, så för er som inte var där är det nästan som det :))

det var väldigt mycket skulptur vilket alltid är kul

trodde detta var en riktig människa först och tyckte hen stod lite nära konsten + såg lite nere ut

säljer sex fortfarande??

favoritfärger <3

denna vill jag ha hemma men det stod inget pris, antar 1 miljon. Pund?

eller varför inte ha lite extensions i en glasbox hemma på väggen?

Eller en sån här bänk i hallen??

Siri och Kapitalet

tänkte på vår bror Jacob när jag läste denna

hehe

det var overall väldigt mycket neon-konst

men fint är det ju

en geggig trädgårdstomte

Dagens tips är alltså att besöka Frieze artfair 2019! Den är alltid i London sista veckan i september, början av oktober!

Dream girl!

När jag fotade Amandas omslag skulle det resultera i ett omslag och en bild till. Dock var hon så sjukt fin (är!) och vädret var så bra, sminket fantastiskt och klänningen en dröm så jag kunde inte låta bli att göra några fler bilder.

den här bilden är från innan vi började fota, när hon fortfarande hade sin jacka på sig och muan Johanna fixade håret. Ser ni ögonen? En sådan katt!

detta är bild nr 2 som de valde efter omslaget så det är en officiell pressbild

sen var jag tvungen att fixa denna pga så cool och bossig tjej

och denna för en vill ju gifta sig med henne när en ser den. Hon är ju helt klar dessutom med brudklänning och allt, bara att ta fram ringen!
Killarna som var med ville ju hela tiden att bilen skulle synas massor men tyckte det var fel prio hehe.

Saatchi Gallery

Den andra utställningen/galleriet jag besökte i London var Saatchi gallery som jag ÄLSKAR. Har tipsat om det innan och kommer antagligen tipsa om det igen. Varje gång jag åker till London kollar jag upp vad de har för aktuella utställningar. De är alltid jättebra + de är gratis!
Just nu har de b la den väldigt stor samlingsutställning med flera olika konstnärer som pågår från 28e sept till 13 januari nästa år! Om ni har vägarna förbi så besök den, om inte, kolla mina bilder här nedan :)))

det var väldigt mycket skulptur på denna utställning, det är typ roligast

denna var en favvo

ett gigantiskt kasettband, fattar ej hur de lyckades göra ett sådant.

så bra!

denna var också en favvo <3

me

det var så mycket blandat konst och konstformer, älskar samlingsutställningar

a burnt bridge

en sovande mumie

på översta våningen fanns denna labyrint installation som var skapad av någon arkitekt. Bakom mig gick någon gammal gubbe omkring och mansplainade för sin fru som gick omkring och gäspade…

https://www.saatchigallery.com
saatchi gallery ligger någon min från t-banan sloane square!