Valentines date

I torsdags på alla-hjärtans-dag, mötte jag upp hjärtat Cajsa så gick vi först på nationalmuseum tillsammans med alla pensionärer, sen promenerade vi till söder och åt lunch på Organico. Perfekt kärleksdag!

Happy V day

Happy Valentines från Harry och Pauline och när jag plåtade med Flowersbar i januari! <3

Saga x Remake Sthlm

Jag sköter ju The Lobbys instagram konto som extra jobb (en butik i sthlm som alltid har olika märken) Just nu har de stadsmissionens märke Remake som faktiskt vann pris på Elle galan. De har superfina saker som jag självklart ville fota. Därför kom Sara och Saga förbi min studio en eftermiddag för någon vecka sedan så lekte vi några timmar!

den här jackan är FAVORITEN, gjord av ett gammalt täcke. En täcke-jacka <3

Hur snygg är inte Sagaaaa? Och hur grym är inte Saraaaa?

FW 19

Den här veckan jobbade jag med att sköta modeveckans insta-stories måndag och tisdag, vilket innebar 22 000 steg i genomsitt per dag, extremt mkt springande på ishala gator, stress och typ 12 visningar om dagen. I onsdags jobbade jag först hemifrån sen fotade jag 2 event, i torsdags var jag helt katastrof död. Fick ingenting gjort. Låg i sängen hela dagen med Harry och kollade på That 70s show. Inte haft en vilodag/ej jobbdag på så länge, herregud vad jag behövde det. Att ens gå ut i det sjuka vädret i början av veckan är ju bara stört. Sen att jobba i det tempot då är ännu sjukare.
Obs jag får klaga av mig här det är min blogg. Obs 2, jag hade kul med!
Jag skötte ju som sagt stories för modeveckan men släpade med min kamera med pga kul och för att dom sa “fota lite av allt när du har tid” Så tänkte visa lite lite av allt nu!

 

Tack modeveckan du var kul med jobbig. Tur att det är ett halvår kvar till nästa :)))