Vega

I förra helgen träffades jag och Sara igen, vi har fotat 3 helger i rad nu och i helgen ska vi fota igen fast då ett riktigt jobb ihop hehe. Det har blivit en helgrutin typ. Fast det var lättare under ledigheten för nu är jag mitt inne i min galnaste jobbvecka ever, 07-22:30 jobbade jag igår, imorse började jag 07:30 och vi håller fortfarande på (klockan är 19) imorgon är det första tusch på 10 bilder från detta jobb sen fotar jag heldag för bikbok på tors, sen urval på fre och heldag på lör med flowersbar, puuuuh. Ska sova en vecka efter detta!

Anyhwo, det var inte detta jag skulle säga/visa, utan bilderna från förra helgen, vi fotade Vega från Le management, så duktig och cool tjej, det var hennes första plåtning typ.Vi körde tre looks men är bara klar med första pga JOBB. (Har så mkt tusch som ligger) Men här är första, är så nöjd och det var så kul! Hennes mamma delade på minsta, det är ju goals när modellens mamma gillar haha

Leo

Den 27e december började det krypa i min kropp av ledighet och julfirande att jag var tvungen att höra av mig till min kompis Isabell och fråga om hon hade tid/lust att göra ngt. Det hade hon. Sen kollade jag med Sara om hon var hemma, det var hon! Så dagen innan nyår sågs vi alla 3 för att fota för första gången i min nya studio. Årets sista plåtning!

Det blev ju ganska snabba puckar men jag tycker vi fick ihop det bra! Sara gjorde först den här fina sminkningen, älskar den

och jackan fick jag låna av min syster Clara som fick den i julklapp, från hm, ett så fin

hur snygg är inte Isabell???

sen gjorde vi den här sjuka sminkningen, det var kul att fota Isabell såhär för hon är van vid neutralt smink, typ basic snygg

detta är ju mer basic clown snygg?

halleluja för vänner som räddar en från ledighet! <3

Vecka 1

Jag har långsamt börjat jobba igen. I snigelfart svarar jag på mail och jobbar undan småsaker som ligger kvar från sista veckan i december. Det blev inte världens längsta ledighet precis men det känns ganska lagom. Den här veckan är egentligen i princip tom men vecka 3 är så galen att jag måste ha det så tomt det bara går för att klara av den. Sen känns det bra att vila/värma upp lite inför den så jag inte får en total chock av att jobba 24/7 i en vecka (överdrivet)

tex är jag helt klar med Amanda bilderna från Bank Hotell nu, som vi tog någon dag innan julafton

är så kär i headpiecen, synd bara att vi inte hade en till för blir lite tjatigt efter ett tag. Muan Elva satte på de där coola rhinestone grejerna under ögonen på “kul” för att testa, men vi gillade det så vi behöll dem på en look

resting bitch face girl <3

Tack Amanda för du alltid blir så snygg på bild, tack till Bank hotell för vi fick fota där och tack till Elva för att du är ett smink-geni!

koppla av, koppla bort

Jag vet att jag långsamt blivit mindre och mindre personlig här. Att jag i princip bara visar jobb eller när jag plåtat modeller. Det är inte meningen men det har bara blivit så. Det här året har varit fruktansvärt personligt. Så kasst att jag inte ens brytt mig om att bli glad för saker som gått bra, inom jobbet och så. Varför jag fotar så mycket och pysslar med eget är för att det är det enda som får mig att tänka på annat och koppla av, koppla bort. Jag är ingen workoholic jag gör bara det som får mig att må bra just nu. Tills saker vänder vilket de förhoppningsvis gör, kanske 2019?

fick panik innan jul när jag insåg att det var en sådan lång ledighet då alla är hemma och vilar och är med sina familjer att jag styrde ihop typ 3 plåtningar sista veckan för att ha något att göra. En med Cajsa, en med Amanda och så denna med Nellie och Sara. Jultemat igen, det gällde att passa på. 

Tycker hon ser ut lite som en gudinna med girlangen runt halsen, stjärnorna i håret och glittret ovanför

här vet jag inte vad som hände, en julstädning? Pimpade ett par diskhandskar med glitter, vi hade nog tänkte lite mer nyårstema här men jag vet inte. Det blev kaos men jag gillar det.

Puss, hoppas ni får en fin nyårsafton!