Flowersbar workshop

För någon vecka sedan fick jag ett meddelande på instagram från Liza som har flowersbar sthlm som sa att hon skulle ha en workshop på Laika den här helgen och frågade om jag ville vara med. Självklart ville jag det!
Så igår 11:30 var jag på Laika med några andra personer jag inte kände som inte heller kunde så mycket om blommor och blombinderi (puh, var inte den enda som sög :)))))

det var vintertema på den här kursen och tydligen kunde en välja att göra en krans eller en bukett. Jag valde bukett

alla andra utom en till valde kransar med

juste, kände ju en! Pauline som är boss på Laika var med <3 Hon gjorde en krans

den här buketten gjorde den andra bukett tjejen

tjoho! Alla blomnördar! Alltså det var så himla kul men sååå svårt. Det såg så lätt ut när Liza visade och sen när en skulle göra själv så blev det bara pannkaka

jag skulle vilja säga att jag gjorde den här buketten men Liza gjorde nog 65% av min, kanske till och med 75%… Men jag skulle ju ge min bukett till Ami och hon är kräsen och ett blom-pro so needed it to be perfect!

Här kan ni hitta mer info om Flowersbar och hennes tjänster och workshops! http://flowersbarsthlm.com
Rekomenderar alla som är minsta intresserade av blommor att gå, eller typ ge bort i present? En lärde sig så mkt tips och trix som en inte hade en aning om, inte för att jag är så mkt bättre nu men om jag tränar på det hon sa hehe. Jag fattar iaf tekniken! (Typ)

EXHIBITION OF GIANT INFLATABLE SWAN-THINGS

För några veckor sedan mötte jag upp Issa och Svava för att gå på spritmuseum. Har velat se utställningen av David Shrigley sen jag fick reda på att han skulle ställa ut i Sverige. Men som vanligt kommer saker emellan men sen för några helger sen fick jag alltså äntligen se den. David Shrigley är konstnären som ritat alla tavlor på sketch i London men här i Sverige har han alltså ställt ut gigantiska uppblåsbara svanar! Utställningen heter “EXHIBITION OF GIANT INFLATABLE SWAN-THINGS”
utställningen är skapad exklusivt för museets konsthall. Ganska coolt.

orkade inte släpa med kameran så mobilen fick duga!

Här leker vi turister. Tre töntar på museum heter bilden!
Här kan ni läsa mer om just den utställningen, de har flera pågående och alla var spännande men det var den här jag vill se, de andra var bara bonus! Kan allt om sprit och fylla nu.

Janice på Fasching

Igår efter jobbet tog jag bussen till Fasching där Janice skulle spela. Jag satt med när de fixade sig och gjorde konstiga “värma upp rösten” övningar som de hittade på youtube. Sen fotade vi lite precis innan hon gick på scen.

Kolla fin, som vanligt

queen

kanske ej den glammigaste miljön men den glammigaste kvinnan

sen stannade jag kvar när de spelade. Alltså börjar alltid gråta när hon sjunger. Antigen är jag för blödig eller så är hon bara så bra. Tror det är en kombo.

vet ingen som har en röst som Janice. Ingen.

vi pratade om det innan att hennes publik är lite äldre, typ som Sarah Klangs, tycker att den här bilden visar det så bra haha, men tanten som sträcker upp armarna <3

foto bomb!

Tack Janice att jag fick hänka, det var lika magiskt som vanligt!

Pink plastic

Fick ett så himla fint paket igår av glossier som hängde på dörren. Deras rosa bubbelplast förpackning gör det ju i princip omöjligt för en rosa-älskande person som jag att inte plåta av. Känns som att jag kommer använda neccesären mer än produkterna ;)

Har letat efter rosa bubbelplast innan för tänker att det vore så fint att plåta med, någon som vet var en kan få tag på det?

Ps, tack glossier gillar innehållet med <3