Lady in red

När jag mötte upp Klara i förra veckan så passade vi på att fota 2 looker, en i Nakd så jag kunde använda den till The lobbys insta och en röd klänningsdröm som hon fick låna av sin roomie Julia bara för att den var så himla himla fin. Matchat med röda sneakers, hur fint?

sån jäkla skönhet den här tjejen <3

Bag of flowers

DET ÄR SÅ KUL ATT LEKA. Idag var jag på monki för att leta efter en plastväska för en fotografering. Jag hittade inte den jag letade efter men jag hittade en annan som jag ville göra en annan sak med. Nämligen en blomväska med blommor i <3 Kände mig som en äkta stylist någon halvtimme här i studion. En helt onödig bild för ingenting, eller nej det är för träning ju så det är inte onödigt + att det är det roligaste jag vet så det är bra för den mentala hälsan <3 Detta är min terapi.

Frågan är vad jag ska göra med väskan och blommorna nu, ser så fint ut så funderar på att gå runt med den så idag med blommor i väskan.

Stilleben

Är i studion nu lite innan jag ska iväg och se fotboll. Eftersom jag fotar för The Lobby och inte alltid kan få tag i modeller tänker jag att jag måste bli mer hajj på stilleben. Inte såna jag gjort innan som är knasiga och färgglada utan som är mer “fashion” och passar deras flöde. Därför är jag här och leker lite med frukt och några glas hemifrån. Gud vad svårt att vara setdesigner eller stylist, hur fan lägger en upp saker snyggt utan att det ska vara för uppstyrt? Det ska ju se naturligt ut men ändå snyggt? Så svårt.
det är också kul att testa andra stilar i efterarbetet. Klura ut hur folk gör egentligen. När en ser en snygg bild på pinterest och bah “vad är det där för ljussättning egentligen?? Hur har de fått hyn sådär??” osv
Äkta detektivarbete!

Life after Love

Fotade mina bästisfavvosar Sharks för en månad sedan. Vi sågs i Rålis så bytte de om till bikini och hällde upp fanta i ett vinglas (mimosa) så tog vi lite pressbilder och en omslagsbild till deras senaste singel Life after Love som kom ut idag!

Lyssna och njut! <3