3 dagar fotografering för FI

När jag vaknade upp imorse hade jag ingen aning om vilken dag det var. Har jobbat hela helgen och trodde att det var torsdag men icke.
Jag har nämligen fotograferat för Fi´s nya merch, det är asgrymma Lina Forsgren och Åse Ahlström som designat och byrån Madder som dragit i trådarna. Vi fotade 2 dagar utomhus och en dag i studio.

vi hade lyckats samla ihop massa grymma feminister som ställde upp att bli fotade i allt, här blir Emilia Bergmark och Minna Palmqvist fotobombade av Harry som hängde med hela helgen. Så duktig.

Lina och Emilia <3<3<3<3 Emilia var min lärare när jag gick ett år på fotoskolan för 100 år sedan, hon älskar också motljus

Tog med Harry för Emilias skull men sen va han så duktig så han fick vara med alla dagar. Gick utan koppel flera gånger och allt.

Carl som var asmega duktig (som alla andra som fotades!!)

Babe Ebba, Saskia och Ebbas mamma ställde upp!

<3

i söndags var det inte alls lika varmt, det var minus och ingen sol fast alla väderappar lovat sol hela dagen, inte ens ett moln. Sådant ljug. Vi fotade i Högdalen eftersom det b la kommer finnas skateboards i deras webshop nu!

Yolanda Bohm som inte hade något emot att byta om utomhus

med en sjukt bra jacka

Ji Nilsson och Sickan <3 <3 <3

Moa

och Åsa, de kom typ direkt från en fest, väldigt hardcore

och igår var sista dagen, vi möttes 9 i en studio vi fått låna och började pyssla med produktbilder

Lina gjorde manikyr på diskhandsken och Åse fyllde den med toapapper

Så roliga dagar med så fantastiska människor. Nu är jag så trött och har träningvärk i hela kroppen pga alla konstiga ställningar jag suttit/legat/stått i. Idag har vi inget mer planerat mer än att kolla urval på alla helgens bilder, duscha, dricka kaffe, vila, städa hehe <3

Comments

  1. Wilda

    Åh vad roligt att just du är med och fotar produktbilder för partiet! Glad jag blir! Och åh vad jag längtar efter produkterna :D

    1. Beata Cervin

      <3 <3 <3

Leave a comment