5 restauranger jag vill prova

Jag är sjuk, uttråkad och det är helg :(((( Så himla värdelöst. Fick ställa in jobb igår och idag, så dumt när en är egenföretagare. Har ett jobb imorn med och hoppas på att va frisk nog att klara av det.

Har hittat ganska många restauranger jag är sugen på att prova så tänkte att jag fördriver denna sjukdag med en ” 5 restauranger jag vill prova”- lista!

 • Totemo Ramen! Är en ramen restaurang ofc som ligger vid St Eriksplan. Jag har aldrig ätit ramen pga gluten sedan födseln men jag skrev på deras insta och frågade om det fanns något för mig och de hade helt glutenfria nudlar med! Så glutenintoleranta kan få vilken rätt som helst där! Totemo Ramen har bara öppet för lunch och har endast 16 sittplatser. Hit vill jag gå —> 
  https://www.totemoramen.com 
 • är den senaste restaurangen som öppnat i Teatern Skanstull. Det är kocken Sayan Isaksson som startat den här restaurangen som serverar Comfort food, snabbmat och superfood med influenser från Japan, Hongkong och Sydkorea. Hur gott låter inte det?? På menyn finns saker som koreanska tacos, japansk falafel och bulgogi sliders! 
  Detta är en koreansk taco <3 —> https://www.instagram.com/nu_notes/
 • Little Tong! I Marie Levaus gamla lokaler har Tong och Little Tong öppnat, Tong verkar mer fancy medan Little Tong har mindre meny och är mer avslappnat, på deras hemsida beskrivs little tong som en lillasyster till Tong. Det är asiatiskt kök och vad jag förstår serverar de olika nudelrätter. Dessutom är det öppet 17-03?! Och inredningen är megafin med massor av lampor i taket! Stort plus ju.
   Hur mysigt ser det ut? —> http://t8ng.se 
 • Falloumi, en helvegetarisk falafelrestaurang på Ringvägen som ser så himla mysig ut! Går förbi där när jag promenerar med Harry ibland och blir alltid superpepp på att äta där! De har olika falafelrullar och bowls och på fredagar är det AW-fredag då de bjuder på snacks! Kan inte bli bättre?
  —> https://www.instagram.com/falloumi/
 • Eatnam är en autentisk Vietnamesisk restaurang som ligger på Odengatan 85. De har summerrolls, pho, massa olika nudelrätter. Allt ser magiskt gott ut!
  —-> https://www.instagram.com/eatnam/

Leave a comment