Amelie 14

I söndags fyllde familjens yngsta gullis/sjukling och cupcake queen 14 år, så himla stor. Hon kommer alltid alltid vara en bebis. När hon föddes var jag 13 år, kände mig så himla stor då. Så sjukt att mamma hade 8 barn då och den äldsta var 13, galet.

jag började morgonen med att blåsa upp 15 ballonger, råkade blåsa upp en för mycket

sen väckte vi Ami och fyllde hennes säng med paket

mysmorgon!

sen gick jag och Siri ned och lagade frukost

drack kaffe med regnbåge

sen gjorde vi i ordning oss för att gå ned till partybutiken och köpa ballonger till Amelie, hon önskade sig en unicorn ballon och tre rosa men det var en mamma innan oss i kön som hade fått 2 mörkrosa och det gick inte alls för “vi ska ha ett pojk-kalas” störd… så vi fick 2 gratis!

sänghäng! Lite glad trots ont <3

sen råkade jag smälla en av de rosa, var ej meningen jag drog den längst taket och så bah PANG (tycker ej det var mitt fel men alla andra tyckte det)

den sista bilden med alla ballonger i livet <3

sen ställde sig mamma och gjorde våffelsmet, det var ju våffeldagen dagen innan så mamma beställde ett svensk våffeljärn på amazon som kom precis i tid! Helt stört, vilken timing.

jag skar frukt och alla tillbehör

så kom Hugo och Harry och hjälpte till med våfflorna

Harry var provsmakare

lilla familjen <3

lillebror <3

födelsedagsblommor/mors dag blommor, det var faktiskt mors dag i England samma dag, visste inte det i Sverige är det ju en helt annan månad!

den tiggande hunden <3

sen avslutade vi lunchen i mammas säng, Amelie blir trött och får ondare när hon står upp så vi hade hemensam vilopaus efter våfflorna <3

Comments

  1. Daniella Chanelle

    gud vad fint erat kök är! känns inte alls standard engelskt

Leave a comment