Birthday ache

Det var ganska länge sedan jag hade tid att leka med ideér, eller ja har inte haft så mycket ideér heller för har inte hunnit tänka. Har jobbat så mycket, varit stressad över Amelie, Milano resan med Andrea, Siri på Sigtuna, Harry, orolig för mamma, dåligt samvete mot Ebba om jag lämnar bort Harry för mycket… Plus det är ett helt nytt liv med hund, får jag tid över måste jag ju leka med honom, gå en promenad, gå till parken och kasta boll osv.
Jaja, för några dagar sedan fick jag iaf bihåleinflammation så Ebba kom förbi och hämtade Harry vilket var megaskönt att slippa gå ut och gå promenader med feber och att inte kunna andas så bra med allt snor som fyller upp skallen. Igår mådde jag mycket bättre på dagen så jag passade på att göra en idé iaf:

kom på att ache låter som cake nästan, och äter du en hel tårta får du fan ont i magen. Nej men det finns ju massa ache med en födelsedag om en har otur. Vet inte hur bra det blev men jag fick iaf leka av mig och det var det viktiga!

sen för en månad sedan gjorde jag den här. Jag såg dessa rosa fina puddingförpackningar på en asiatisk affär och tänkte att något måste en ju kunna göra med “pudding” sen slog det mig att det även kunde vara Jelly och det passade ju mycket bättre! Så är det ibland att jag ser något jag vill göra något med och sen kommer idéen efter <3

Leave a comment