Birthday, Bleck och blommor

I fredags fyllde jag år! Lite mysigt att vakna hos mamma och pappa då och få grattis direkt :)) Jag och Harry tog det lugnt på morgonen, drack kaffe och åt frukost i lugn och ro (nej han drack inte kaffe), sen tog vi en promenad och det var så varmt att Harry kastade sig ned i vattnet vid oss och badade och drack det…
När han torkat åkte vi till kontoret, kom på på vägen att jag glömt ge honom mat (!!) Haha hur kunde jag glömma det?

jobbade i några tim men ganska dåligt, var för bra väder för att jobba så tidig eftermiddag mötte vi upp Linn vid oss och gick över västerbron till Hornstull sidan, Harrys tunga hängde ut hela vägen , tänkte att han måste vara sååå glad men var nog mest törstig pga 25 grader varmt

vi gick förbi Laika och drack vatten alla 3, så fint det blivit där inne, måste prova bollhavet någon dag

kompisar <3

sen tog vi bussen till skanstull och Linn gick för att möta vänner och jag gick till Bleck för att möta vänner jag med

Svava

och Sima! det var så fullt, helt sjukt mycket folk och gick in i såå många jag kände. Alla måste varit ute i solen den dagen. Sima kom dit tidigt och tog plats och beställde bubbel, sån lyx, kön var inte nådig. 

sen blev vi hungriga och gick för att leta mat, så många ställen på söder en får ha hund! Så bra! Vi gick in på Falloumi och frågade och de sa ja, dock fanns det inga platser så vi gick till Shaka Shaka typ vägg i vägg och där va hund också ok, älskart.
Beställde denna goda pokén med lax, wasabimajo, ingefära, avokado, och edamame.

Svava tog någon med svamp och Sima med tonfisk

Harry var hungrig men fick inte (jag hade gett honom frukost sen faktiskt, lämnade honom på kontoret med tjejerna och sprang till hemköp…Han fick middag sen med men inte poké)

så fin dag, så fina vänner. Gillar inte fölsisar så mycket, mina egna alltså så det här var perfekt lagom. Bubbel och god mat, fina vänner och 25 grader varmt. Fick suuuuperfina blommor med, först av mamma och Ami, sen av Svava, Sima och Issa och sen av Ebba. Älskar blommor ju. Alla hade pioner i sig, rosa såklart. People know me!

Leave a comment