Bubbel och bröllop

Idag är det fredag och jag ska åka till London om några timmar, men igår var det torsdag och jag mötte upp två av de bästa personerna jag vet för att uppdatera om jul och nyår <3 Vi sågs i sturegallerian för cava och mys, superlyxigt. Speciellt lyxigt för mig var att Sima bjöd på glas ett och Issa på glas två, jag fick aldrig betala. Kändes som jag fyllde år typ!

saknat dem så himla mycket, så fint med vänner en kan prata med precis allt om som bara supportar

Issa hade varit i Tel Aviv över nyår så hon hade bildvisning “och här innanför ska Jesus visst finnas” Bah ok

gratis är gott

Nu vill jag typ inte åka bort för jag vill hänga mer med de här, men är hemma om en vecka så det är inte så länge. Måste träffa dom snart igen så jag kan bjuda tillbaka bubbel!
Förresten vet jag inte vad det är med mig just nu men jag vill att alla mina vänner ska gifta sig och skaffa barn, såfort jag träffar någon som varit ihop länge med sin partner börjar jag tjata. Igår tyckte jag att Sima skulle gifta sig så jag och Issa kunde planera möhippa och på nyår så tjatade jag på Elis att fria till Karin (vilket jag gjort innan…) Men jag vill faktiskt gå på bröllop + ha små bebisar att gosa med, jag kan fota bröllopet, designa inbjudningar + va barnvakt, jag är ett kap som vän (+ singel så kan inte göra detta själv)

Comments

  1. Rebecca

    mys!

Leave a comment