Bumps on the road

beamattias

Idag flyttar Mattias hem. Vi har pratat, bråkat, skrikit, gråtit, gråtit, gråtit, rett ut missförstånd, lovat att bättra oss. Gjort slut en gång till, ångrat oss igen. Kärlek är så fruktansvärt svårt. Ibland svårare än det ska vara. Ibland orkar man, ibland orkar man inte. Kärleken fick sig en rejäl smäll när han gjorde slut från ingenstans. Samtidigt som jag börjar förstå honom lite, kanske inte att han gjorde slut det kommer jag aldrig förstå och alltid vara ledsen för men att man kan bli så jävla ledsen, frustrerad, deprimerad att vara med någon som inte mår så bra. Jag har varit deprimerad, jag har haft/har fruktansvärd panikångest som gjort mig helt paralyserad många dagar, jag har gått på dagvård för ätstörningar, jag kan inte vara världens roligaste att leva med. Vi har varit ihop i över 3 år och vi har klarat allt det där. Vi klarar det här med. Det är jag säker på.

Comments

 1. David

  Jaaa!!

 2. Alice

  Uppskattar verkligen när du skriver så öppna och genuina inlägg! MASSOR AV STYRKEKRAMAR TILL DIG :* Det blir bra. Det blir det.

 3. saran

  heja er. <3

 4. Matilda

  Förhållanden alltså. Det bästa som finns, det värsta som finns. Men jag tror på er!

 5. sandra

  <3333v puss håller alla tummar

 6. Jennifer

  Heja heja heja er!
  Det är okej att det är svårt och att det krisar. Ni är ju världsbäst som så grundligt pratar igenom allt och tillåter er själva att vara ledsna, arga, eller frustrerade.
  Jag mår inte bra. Min pojkvän har också sina trubbel som kommer och spökar. Och när det händer är det ibland värdelöst jättehemskt. Och vi har nästan tappat varandra under julen. Men efter mycket av alla känslor en möjligtvis kan känna har vi landat igen, pratar, och njuter av allt vi har som är så himla toppenbra. Och som tur är har vi båda kommit fram till att det är värt det, allt det jobbiga är värt det. Även om vi klart behöver jobba med oss själva med.
  Det jag ville säga var i alla fall att ni är långt ifrån ensamma om detta. Det är starkt och modigt att du delar med dig. Och jag hoppas stenhårt på er. Ni verkar vara alldeles för nedrans fina för att inte vara tillsammans.
  Pusskram.

 7. vendela

  åh <3<3

 8. Julia

  Jag hejar på er! <3

  1. beata

   <3 tack julia

 9. Frida

  <3<3<3<3<3

  1. beata

   gullo

Leave a comment