Citrus och 99-åringar

Gud vad varmt och härligt det är, helt galet. Harry svettas så mycket att han bara ligger och flåsar och typ vägrar gå ut förrän solen gått ned <3 Har precis varit hos veterinären igen, är verkligen stammisar. Dubbelsidig öroninflammation :(
Igår var jag först på ett möte inne i stan, var så trött pga deadline natten innan, sen åkte jag till kontoret, jobbade någon timme innan jag packade ihop kameran för att åka ut till Djursholm och fota ett 80-års kalas. Mitt jobb är verkligen blandat. Men det var så kul, så gulliga gamlingar. Han som fyllde 80, hans 99-åriga gympalärare från grundskolan var där, hur fint?? Plus att av sitt bästa gubbgäng fick han i present en heldags spa för sin hund pga “om hunden är glad är Göran glad” Hur fint?? Vill också ha det så när jag blir gammal!

En helt annan sak. En dag när jag var ensam i studion och hade tråkiga saker att göra så köpte jag massa olika citrusfrukter att leka med och fota pga så himla fina. Älskar färgerna.

blodapelsin och lime är mina favoriter om en bara tänker visuellt

Luktade megagott om händerna hela dagen sen, gick inte att få bort doften. Sen hade jag skitmycket god mellis. Åt inte limen och citronerna dock.

 

Comments

  1. Ellen

    haha åh, gubbarna <3 så gulligt!!

Leave a comment