Edvard Andersons växthus

Igår mötte jag upp Saga för att uppdatera varandra om livet, fota lite och få lite tropisk värme tänkte vi men tydligen tänkte vi fel för det här växthuset var inte varmt. Jag har varit på Edvard Andersons växthus innan och verkligen fått för mig att det var supervarmt där då? + växthus ska väl vara varma för att växterna där ska må bra?

Typ den här palmen trivs väl bäst i supervarmt klimat? Trodde jag iallafall

det är väldigt kul att gå med Saga för hon är som ett barn ” jag måste känna på den här, och den här, får en peta tror du?”

Var lite rädd att vissa saker skulle råka plockas ibland hehe

sen fikade vi lite och kikade ut över all grönska, drack varmt kaffe/te och så blev jag lite avis för hon och hennes kille ska till Indien och vara borta i en månad till någon gång i februari. De vet 2 saker, när flyget dit går och när flyget hem går, inget mer. Så härligt.

Juste, och att de ska surfa och fota massa. Så egentligen 4 saker.
Ett av mina nyårslöften är att resa mer (reste typ ingenstans 2016 så inte svårt att slå), så vi satt och pratade om olika resmål. Finns för många platser att se att det är svårt att veta var en ska börja. Hon började prata om en stad i Marocko som tydligen är helt blå, alltså vem vill hänka?? Kolla här!

Saga bor egentligen i London så nästa gång jag träffar henne är kanske när jag är och hälsar på mina föräldrar och hon har blivit ett surfingproffs och jag en globetrotter!

Comments

  1. Malin

    men jösses! jag vill också resa till den blå staden i marocko. den ser helt magisk ut!

  2. rebecca

    jag vil till marocko!

  3. Mikaela

    Älskar växthus! Det i Uppsala har i alla fall massa belysning, så man får i alla fall lite ljus under vintermörkret om man hänger där, kanske samma här?

Leave a comment