En annan eftermiddag

En annan eftermiddag när mamma och Amelie skulle iväg på läkarbesök tog jag kameran på axeln, satte på mig hörlurar och bara gick, hade inget mål eller så ville bara gå omkring och fotografera och lyssna på musik.

helt fascinerad över att våren kommit så långt där, här snöade det igår…

undra om en tycker att det är så himla fint för att det inte ser ut som hemma, att en är hemmablind och allt utomlands verkar mycket finare.

i Stockholm finns körsbärsblommor i princip bara i kungsan, i London finns de överallt

det ser liksom så himla engelskt ut, jag vet att det är England hehe men fattar ni vad jag menar? Teglet, färgerna, formerna

gillar text

som ni kanske märkt, detta ser också på himla brittiskt ut, exakt som på tv, hehe

gick mot Notting Hill

hittade en bra brevlåda

och en fin vägg med Forrest Gump

och köpte kaffe på fabrique! Sådan svenne! 

typiskt brittiskt??

sen hittade jag ett fint stuprör

och en super soft ice bil!

Sen var det dags att hitta hem igen. Många hus på deras gata ser likadana ut och jag har aldrig haft koll på vilket nr de bor på jag har alltid bara letat efter deras knallröda vägg i vardagsrummet som en ser från gatan, gissa om jag blev förvirrad när de målat om till grått utan att säga ngt för kanske 2 veckor sedan, hade problem att hitta huset varje gång under det här besöket! Nu vet jag iaf att de bor på nr elva.

Comments

  1. Wilda

    Åh tack för vårkänslor! Såg knopparna på körsbärsträden i mitt kvarter igår och blev lyrisk! London alltså <3 Tegelstaden i mitt hjärta.

Leave a comment