En diktsamling

Förra veckan, eller förrförra blir det ju, fick vi över helgen plus 2 dagar på oss att illustrera/tolka en dikt som en person i copy klassen skrivit, sen skulle vi även komma med förslag på omslag utifrån vad läraren bestämt att samlingen skulle heta

_MG_2285

jag kom med ett sånt här förslag

_MG_2287

eftersom boken skulle heta “idag är jag till salu”

_MG_2289

detta var bara en skiss för sen skulle vi trycka böckerna i en risograf och hade inte bestämt än vilken färg vi skulle använda oss av.

_MG_2469-2

Det blev rosa, läraren gillade inte mitt förslag men han är lite flummig och det är ok för jag är nöjd. Istället vann Emelinns förslag, detta ni ser på bilden. Och dom som var med och tryckte valde rosa, det blev fint

_MG_2470

och istället för tryck på framsidan så valdes det att vi  skulle ha vykort i boken med texten

_MG_2471

bilden till vänster gjorde jag. Bilderna i boken blev tryckta med blått

_MG_2473
_MG_2475

Jupp, lite såhär blev vår poesibok. SÅ MYCKET FRUSTRATION UNDER DEN VECKAN. Att en lärare inte kan komma fram till poängen nåågonsin, tar kål på mig.

Comments

 1. Mikaela

  Hej, övervägde du någonsin Berghs innan du började på Forsbergs? Är du nöjd med utbildningen på Forsbergs? Tänkte söka grafisk design linjen till båda i vår och hade varit intressant att höra vad du tycker. Du gör så fina och roliga saker!

  1. beata

   hej! ja jag funderade på berghs men kände att forsbergs kändes mer jag, jag läste Berhs arbetsprover, gjorde dom men skickade inte in så jag sökte bara forsbergs, jag tycker jag har hamnat rätt!

 2. Frida

  Det är så kul att se vad du gör i skolan!

Leave a comment