En komisk depression

I onsdags hade jag och Mattias biljetter till att se Nour El Refais föreställning, En komisk depression på Rival. Det var en nypremiär av showen och biljetterna gick åt superfort.
Jag brukar aldrig gå på stand up eller så, det är ju kul (oftast) så jag vet inte varför, kanske för att det egentligen är lite konstigt att sitta en hel publik och skratta åt en människa som drar skämt hela tiden.
Den här showen var så himla himla bra, hon blandade skämt med seriösa saker som jobbiga grejer från hennes barndom, mobbing, feminism men på ett så himla bra sätt att det passade perfekt ihop med det roliga. Det blev aldrig konstigt vilket det kanske låter som. Inte för att jag är en stand up expert men Nour måste vara Sveriges bästa komiker.

Får ni chansen att se hennes show, ta den. Ska ni se hennes show, grattis!

efter showen promenerade vi från rival bort till folkbaren för att dricka cava och prata om hur bra Nour var + vilken lyckost Henrik Schyffert är.

sen behövde Mattias kolla in hennes insta för hon skämtade väldigt mycket om sina katter i slutet och jag sa att typ alla hennes bilder på insta var på katterna.

världens bästa mitt i veckan aktivitet, cava och komedi!

Leave a comment