En vecka av aj

Det har varit lite dött här pga att jag haft så olidligt ont i magen hela veckan och knappt kunnat sova vissa nätter. Var på gynakuten men det såg bra ut så nu tänker vi magsår… Så typiskt. Skulle egentligen åkt till london och hälsat på min familj igår men nu gick inte det. Sen har jag även missat 2 dagar i skolan

_MG_3339

i onsdags mådde jag lite bättre så vi tog ett glas cava på folkbaren, köpte sushi och gick hem och såg på film (nej inte alls smart att dricka ett glas cava med magsår men det fattade jag inte att det var då, så ja sen sov jag INGENTING på hela den natten)

_MG_3337

vi har en egen brännare så vi brände laxen, så gott

_MG_3342

en glad kille utan ont i magen

_MG_3330

sen hade vi chipsprovning, hehe, smart att handla lite alkoholpåverkad, då kommer man hem med sånt här!

Så ledsen igår, vi fick inte praktikplatsen på volt, känner mig så världelös, sååå ont i kroppen, magen, ryggen, huvet (pga kan ju inte dricka kaffe nu) och sen med inställd London resa… Sov typ hela igår, väntar på pepp och bättre tider!

Comments

 1. ISA

  alltså nej. lider med dig. fet kram

 2. Sabina

  Åh, hoppas att du mår bättre snart! <3

 3. Vicky

  åh herre så god sushin ser ut. döden. MEN ALLTSÅ OST, RÖDVIN, TRANBÄR??????? min hjärna vänds ut och in. hur smakade det??

 4. Lotta

  krya på dig! Din blogg är bara så himla mysig! Ta hand om dig! kram

 5. Anna María

  Krya på dig! Hoppas det löser sig med praktiken. Massa pepp till dig!

  1. beata

   <3<3<3

 6. Hanna

  Kram och krya på dig. Det framstår förmodligen som lite creepy men när jag hittade din blogg för några veckor sedan läste jag den från sida 143 (som var första då) och bak till första inlägget. För jag fastnade och det kändes fint i själen att läsa och se. Även det som inte var så roligt. Du nådde ut långt från skärmen.

 7. Olivia

  Finns där inget coolt ställe i London du kan ha praktik på? Eller i köpenhamn/skåne?

 8. caspian

  Om du vill åka till London senare får du gärna stanna hos mig!! Vet rätt creepy med random men London är dyrt och speciellt hotell om sånt behövs. Kram!!

Leave a comment