Flowersbar workshop

För någon vecka sedan fick jag ett meddelande på instagram från Liza som har flowersbar sthlm som sa att hon skulle ha en workshop på Laika den här helgen och frågade om jag ville vara med. Självklart ville jag det!
Så igår 11:30 var jag på Laika med några andra personer jag inte kände som inte heller kunde så mycket om blommor och blombinderi (puh, var inte den enda som sög :)))))

det var vintertema på den här kursen och tydligen kunde en välja att göra en krans eller en bukett. Jag valde bukett

alla andra utom en till valde kransar med

juste, kände ju en! Pauline som är boss på Laika var med <3 Hon gjorde en krans

den här buketten gjorde den andra bukett tjejen

tjoho! Alla blomnördar! Alltså det var så himla kul men sååå svårt. Det såg så lätt ut när Liza visade och sen när en skulle göra själv så blev det bara pannkaka

jag skulle vilja säga att jag gjorde den här buketten men Liza gjorde nog 65% av min, kanske till och med 75%… Men jag skulle ju ge min bukett till Ami och hon är kräsen och ett blom-pro so needed it to be perfect!

Här kan ni hitta mer info om Flowersbar och hennes tjänster och workshops! http://flowersbarsthlm.com
Rekomenderar alla som är minsta intresserade av blommor att gå, eller typ ge bort i present? En lärde sig så mkt tips och trix som en inte hade en aning om, inte för att jag är så mkt bättre nu men om jag tränar på det hon sa hehe. Jag fattar iaf tekniken! (Typ)

Leave a comment