Frågestund

Jag tänkte att det var ett tag sedan jag hade frågestund, det har trillat in en del kommentarer jag inte varit så duktig att svara på, därför tänkte jag att det får va dags för en frågestund, om det är något någon undrar över. Vad som helst, kärlek, panikångest, utbildning, tatueringar, alla syskon, feminism, hårfärger , självförtroende, etc, allt kan frågas om! Puss

felswe003376-000017

tumblr_lwhxdcFAJL1qalj2fo1_1280
543346_10152210650975298_1744318034_n

Comments

 1. Tilda

  Vill också veta vart du tatuerar dig! Brukar det bli dyrt? Kommer göra ungefär lika stora grejer som de mindre du har så tror det blir rätt likt. Vill gå någonstans bra men ändå värt.

 2. Julia

  Vart tatuerar du dig och vad brukar det kosta? : )

 3. Emma

  Hej! Vill börja med att säga att tycker du har en sån grymt bra blogg. Den har verkligen hjälp mig med min egen ångest så tack för det :)
  Vad jag läser i din blogg känns det som du är en rätt social person som har många vänner och går på många sociala event. Hur funkar det med din ångest? Jag själv har socialfobi och undrar om du kanske har några tips på att hantera det? Vet inte om du själv har detta problemet men du verkar hantera det så bra trots din ångest. Vill liksom inte vara rädd för att träffa människor något du inte verkar vara.

 4. B

  Tycker du om så mycket bättre?
  Visste du att du är andra sökresultatet om en googlar på Beata? (eller är det bara för mig?)

  1. beata cervin

   hahahah <3

 5. B

  Vilken är din favoritfilm?
  Vad ska jag skriva till mina matchningar på tinder?
  Har du tid att ses i veckan?

 6. Ronette

  1. Jag har kommit på att jag vill testa göra tröjtryck, och så tänkte jag att du är ju fenomenal på sånt här. Vilket är ditt bästa tips, vilka “metoder” har du testat för detta pyssel?

  2. Hur gick det till när du “kom ut” med din ångest till vänner och familj? Kan du prata om det med alla och hur sjutton gör man det på ett “bra” sätt? Tycker att du är jättemodig och bra som delar med dig av den så mycket. Det behövs ju verkligen pratas om liksom, och samtidigt känns det fortfarande så tabu i många sammanhang.. (vilket är kasst).
  KRAM, gillar din blogg så mycket <3

 7. mira

  Hur gammal är du? Hur fick du din lägenhet på söder och hur har du råd att bo där om du inte jobbar så mycket kanske? Puss!

 8. Emma

  Hur har det fungerat med din ångest i en relativt ny relation? Tänker lite extra mycket på i början. Hur ärlig ska man vara? Tycker sånt är jättesvårt och du verkar vara så klok så skulle bli glad om du kunde dela med dig av dina tankar och åsikter kring det.

 9. anna

  Hur gör en om en kanske mår dåligt av stressen som kommer av att gå i skolan? Jag går en utbildning nu, och jag vill gå den ,det är kul och intressant. Men just själva skolarbetet stressar mig så pass mycket att jag blir en icke fungerande människa, vilket leder till att jag skiter i det och nu ligger jag så mycket efter att jag inte kommer klara den här delen av kursen.
  Tänker I och med din panikångest kanske du har några bra strategier för att klara stress å så där.
  Tack, din blogg och dina arbeten är så himl fina :)

 10. Emma

  Hur tar din nya kille situationen mellan dig och Mathias? Att ni fortfarande träffas osv?

  Hur tar han det att du har en ny kille? Har ni pratat om det?

  Vad saknar du mest från er tid tillsammans?

  Varför tog det slut?

  Är du lyckligare i din nya relation?/är ni mer rätt för varandra :)?

Leave a comment